Tiivin remonttiarvonnan voittaja: ”Siihen lappuun pistin ainoana nimeni”

Tiivi ikkuna-arvonta voittaja 2018 asuntomessut Pori Tästä remontti starttasi syyskuussa: Marikan ja 10 000 euron voittoshekin kanssa poseeraavat aviomies Jussi-Pekka sekä Tiivin Mika Laaksonen.

Kesän 2018 Porin asuntomessuilla arvotun Tiivin remonttiarvonnan voittajan Marika Haatajan saneerauskohde, aviomiehen isovanhempien aikoinaan rakentama ja rakkaudella vaalittu perheen vapaa-ajan asunto, valmistui juuri parahiksi ennen joulua.

Voittaja sai valita kymppitonnin arvosta Tiivin ikkunoita, ovia ja palveluja omaan remonttiprojektiinsa. Asuntomessuilla Marika ei tutustunut niihin vielä sen tarkemmin, mutta palkinto oli kerta kaikkiaan niin houkutteleva, että se sai hänet pysähtymään ja täyttämään arpakupongin.

”En ollut katselemassa ikkunoita tai ovia siellä messuilla, vaan ihan yleisesti fiilistelemässä yhdessä ystäväni kanssa”, maskulainen Marika paljastaa.

Uusi 5000 euron arvonta on jo käynnissä. Klikkaa tästä ja osallistu

”Oli superkuuma päivä, enkä jaksanut täyttää mitään arvontalipukkeita. Mutta sitten Tiivin messuosastolla oli arvonta, jossa voi voittaa kymppitonnin ikkunoihin ja oviin. Se oli niin huikea palkinto, että siihen lappuun pistin ainoana nimeni.”

Voittaja luuli Tiivin puhelua ensin pilasoitoksi

Lapun täyttäminen oli pienestä kiinni, mutta se kannatti. Kun Marika sai tiedon remonttiarvonnan voitosta, hänellä oli kirjaimellisesti sakset kädessä. Marika nimittäin pyörittää Hiushuone Klipsiä Kaarinassa, ja eräänä elokuisena päivänä hänelle tuli puhelinsoitto Tiiviltä kesken työpäivän.

”Ajattelin että onko tämä joku läppä. Ai minäkö, oikeasti?”

Ensin Marikan oli vaikea uskoa uutista todeksi, mutta kun se iski tajuntaan, riemusta saivat osansa kaikki paikallaolijat.

”Olihan se huippuhienoa. Meillä oli asiakkaita tupa täynnä, ja olin itsekin siellä täysin työn touhussa, kädet täristen. Siinä saatiin heti koko liike sekaisin kun kaikki onnittelivat. Oli se aikamoinen päivä, kun työkaverit selittivät ja levittivät sitä ilosanomaa.”

Tiivi ikkuna- ja oviremonttiarvonnan voittajan valmis remontti Pori asuntomessut

Voittosumma käytettiin syksyllä Marikan perheen vapaa-ajan asunnon remonttiin. Esittelemme sen tarkemmin nettisivuillamme tammikuussa.