Tiivi tarjoaa vain parasta Loviisan Asuntomessukoteihin

Tämän vuoden Asuntomessut järjestetään Loviisan itäisellä rannikolla, Kuningattarenrannassa 7.7.–6.8.2023. Tiivi, Suomen ylivertaisin ikkunamerkki on mukana Asuntomessuilla ja edustettuna useammassa messukodissa.

Valaistus, monikäyttöiset tilat ja merellinen ympäristö, sekä sen hyvinvoinnista huolehtiminen ovat tämän vuoden Asuntomessujen pääteemoja. Asuntomessualue Kuningattarenrannassa ympäristöystävällinen rakentaminen ja aluetta ympäröivän merellisen luonnon korostaminen ovat tärkeässä roolissa. Teemat näkyvät messukotien tilasuunnittelussa, niin että kotien tilat ovat helposti muokattavissa eri elämänvaiheisiin ilman suurempia remontteja, sekä ympäristöystävällisissä rakennusmateriaaleissa ja merelle suuntautuneissa suurissa lasipinnoissa. 

Vain parasta Kuningattarenrannan messukoteihin 

Tiivi tarjoaa vain parasta koteihin ylivertaisilla tuotteilla, kattavimmilla palveluilla ja osaavimmilla asiantuntijoilla. Tiivin innovatiiviset ja tyylikkäät tuotteet pienentävät lämmityskustannuksia ja lisäävät asumismukavuutta, sekä kestävät hyvällä huolenpidolla sukupolvelta toiselle, suunnitteluapu auttaa rakentajia ja remontoijia löytämään juuri parhaimmat tuotteet omaan kohteeseen ja osaavimmat asiantuntijat varmistavat, että tuotteet kehittyvät ja tuotteiden laatu pysyy korkealla tasolla. Loviisan Asuntomessujen ympäristöystävällisyyden ja pitkäikäisen tilasuunnittelun teemoja Tiivin tuotteet tukevat pitkällä elinkaarellaan ja energiatehokkuudellaan. Tiivi on aina automaattisesti ympäristöystävällinen valinta. 

Loviisan Asuntomessujen teemana on mahdollistaa Kuningattarenrannan kohteiden asukkaille sujuva arki muuttuvissakin elämätilanteissa ja myös Tiivipyrkii palveluillaan ja asiantuntijuudellaan tekemään rakentamisesta, remontoinnista ja asumisesta mukavampaa, helpompaa ja turvallisempaa. Kohteiden suunnittelun perustana on ollut asuntoaluetta ympäröivän merimaiseman tuominen mahdollisimman moneen tilaan suurten ikkunapintojen avulla ja Tiivin XL-kokoiset kiinteät, jopa 10 m2 kokoiset Maisema-ikkunat ovatkin tässä tarkoituksessa vailla vertaansa.  

Tiivinmonipuolisella ikkuna- ja ovivalikoimalla voidaan luoda näyttäviä ja suuria lasipintoja, tinkimättä kodin energiatehokkuudesta, turvallisuudesta tai mukavista asuinolosuhteista. Ikkunoilla ja ovilla on suuri rooli kotien suunnittelussa, sillä ne luovat puitteet tilojen toiminnoille, kalusteiden valinnalle ja muulle sisustukselle. Ikkunoiden sisätiloihin tuoma luonnonvalo on vain yksi osa tilojen suunnittelua, mutta myös niiden materiaali, väri ja muotoilu sekä ominaisuudet määrittävät tilojen tunnelmaa ja toiminnallisuutta. 

Muuta käsityksesi ikkunoista ja ovista Loviisassa

Kiinteiden ikkunoiden kasvaneen suosion myötä myös Tiivi on kehittänyt kiinteää Maisema -ikkunaansa jatkuvasti. Maisema -ikkunaa on nyt saatavilla jättimäisenä jopa 10 m2kokoisena. Energiatehokkuudesta tai mukavista asumisolosuhteista ei tarvitse tinkiä, vaikka valitsisi XL-kokoisen Maisema-ikkunan kotinsa kruunuksi. Messukohteessa Villa Sten olohuoneen lähes 10 m2 kokoiseen Maisema XL-ikkunaan on esimerkiksi valittu Auringonsuojalasi, joka ehkäisee auringon säteilyn aiheuttamaa sisätilojen liikalämpenemistä ja mahdollistaa mukavan oleskelun ikkunan edessä. 

Nykyisin ilmanvaihtolaitteet huolehtivat kotien riittävästä ilmanvaihdosta, mutta toisinaan tehokkaalle tuuletukselle on kuitenkin tarvetta. Kiinteään Maisema-ikkunaamme on lisäksi saatavilla avautuva osa samaan karmikehykseen kiinteän osan rinnalle. Avattava osa tuo toivotun tuuletusmahdollisuuden ja sen näkymätön piilosaranointi yhdistyy kiinteän ikkunan minimalistiseen tyyliin. Tuuletusmahdollisuus on saatavilla sivusaranoituna tai kippitoimintoisena, jolloin tuuletusosa on sivu- ja alasaranoitu. Kippitoiminnossa painiketta toiseen suuntaan kääntämällä ikkuna aukeaa sivulle päin, toiseen suuntaan koko ikkuna kallistuu yläreunasta tuuletusasentoon. Kippitoiminnolla tuulettaminen on erityisen turvallista ja helppoa.Tiivin Maisema yhdistelmäikkunalla voidaan suunnitella näyttäviä ikkunakokonaisuuksia yhdistämällä kiinteän ikkunan esteetön näkymä ja tuuletusmahdollisuus. 

Tiivin edistyksellinen ja markkinoiden kaunein avattava Kristalli-ikkuna loistaa Asuntomessuilla Kannustalon paritaloissa minimalistisella tyylikkyydellään sekä ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan. Elegantin ja viimeistellyn tyylin kruunaa piilossa olevat piilosaranat, sekä käyttömukavuutta ja turvallisuutta lisää sisään kelautuvat kaihdinnarut. Paritalon Kristalli-ikkunat ovat työ- ja makuuhuoneissa varustettu Connect Antennilasilla, joka varmistaa sujuvat mobiiliyhteydet ja puheluiden laadukkaan kuuluvuuden. Makuuhuoneiden suurikokoisiin Kristalli-ikkunoihin on myös valittu Auringonsuojalasi, kuten myös olohuoneisiin. Makuuhuoneiden ja olohuoneiden suuret Kristalli-ikkunat ovat lisäksi varusteltu Huurtumattomalla lasilla, joka ehkäisee erityisesti syksyisin ja keväisin tapahtuvan tavallisen ikkunan ulkopinnan huurtumisilmiön loitolla. 

Tiivin messuosastolla pääsee lisäksi tutustumaan uuteen, entistä ekologisempaan, energiatehokkaampaan ja ääntä eristävämpään ECO puuovirakenteeseen. Puuoven rakenteessa on uutuutena ekologinen puukuitueriste, joka tekee ovesta entistäkin ympäristöystävällisemmän valinnan kodin sisäänkäynnille. Puuovi ECO ulko-ovessa on lisäksi alumiinivahvisteinen massiivitammikynnys, joka kestää hyvin askellusta. Tule messuosastolle näkemään ja kokemaan ajaton, tyylikäs ja ympäristöystävällinen puuovi, joka on loistava valinta kodin julkisivun kruunuksi.  

Tiivin Premium -tasoinen ikkuna- ja ovimallisto on syntynyt pitkän kokemuksen ja tuotekehityksen tuloksena, ja ikkunat ja ovemme ovatkin olleet osa suomalaisia koteja jo 40 vuoden ajan. Tiivin kotimaisissa ikkunoissa ja ovissa yhdistyvät energiatehokkuus, korkea laatu ja innovatiiviset ominaisuudet. Kaikkien tuotteidemme korkea laatu kumpuaa Pohjois-Pohjanmaan perinteikkäästä ja arvostetusta käsityöläisyydestä, ja kotimaiset tuotteemme valmistetaan tänäkin päivänä tehtaallamme Haapajärvellä.  

Tiivin messuosasto löytyy kohteen 3. ja 4. Kannustalo paritalon yhteydestä. 

Tutustu Tiivin ikkunoihin ja oviin seuraavissa messukodeissa Loviisassa: 

Kohde 3: Kannustalo paritalo 

Kohde 4: Kannustalo paritalo 

Kohde 11: Jämerä Villa Sten 
 

Loviisan Asuntomessut 2023: Havainnekuva Kannustalo Paritalo. Kuva: Kannustalo
Loviisan Asuntomessut 2023: Kannustalo Paritalo. Kuva: Kannustalo.

Lisätietoja ja kuvapyynnöt: 

Meri Oikarinen, markkinointipäällikkö, Pihla Group Oy 

meri.oikarinen@pihla.fi / 040 185 4946 

tiivi.fi/asuntomessut