Saavutimme Great Place to Work -sertifioinnin™

Teemme vuosittain Great Place to Work-työntekijätutkimuksen. Tutkimusta mitataan Trust Indeksillä, joka vuonna 2023 oli kaikkien aikojen paras, 80%. Tulos on myös yleisellä mittarilla suomalaisten teollisten yritysten joukossa korkea saavutus!

Saavutimme Great Place to Work-työntekijätutkimuksessa kaikkein aikojen parhaan tuloksemme 80% ja olemme virallisesti tänä vuonna Great Place To Work -sertifioitu™ yritys. Great Place to Work-sertifionti™ on maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu tunnustus, joka kielii erinomaisesta työntekijäkokemuksesta, hyvän työpaikan rakentamiseen sitoutuneesta toiminnasta ja luottamukseen perustuvasta yrityskulttuurista. Saamamme sertifioinnin myötä voimme olla aidosti ylpeitä siitä, että olemme hyvä työpaikka!

Vastuullisuustoimintamme keskiössä ovat hyvän työpaikan rakentaminen ja ylläpitäminen. Hyvän työpaikan rakentaminen on myös osana kestävän kehityksen tavoitteitamme. Saavuttamamme sertifiointi osoittaa, että olemme jälleen askeleen lähempänä vastuullisuustavoitteitamme.

Hyvän yrityskulttuurin luominen ja kehittäminen on tärkeää niin työntekijöiden kuin liiketoiminnankin kannalta. Vuosittain toteuttamamme Great Place to Work -työntekijätutkimus toimii meillä tärkeänä ohjenuorana

Hyvän työpaikan rakentaminen on jatkuvaa tekemistä, yhteistyötä ja kehittämistä eikä vain yksittäisen mittauksen tulos. Vuosittain tekemämme Great Place to Work -tutkimus toimii meillä tärkeänä ohjenuorana toimintamme ja kulttuurimme kehittämisessä. Tutkimuksesta nousee vuosittain tärkeitä kehityskohtia, joihin tartumme aktiivisesti ja viemme haastavatkin asiat eteenpäin yhdessä esihenkilöstömme kanssa. Vuosittain henkilöstömme nostamia tärkeiksi ja sitoutumista kasvattaviksi asioiksi kulttuurissamme mm. joustavuuden, vakavaraisuuden, psykologisen ja fyysisen turvallisuuden sekä yhteishengen.