Palvelemme sinua poikkeusoloista huolimatta – luota parhaaseen!

Nyt jos koskaan, kotimme ovat tulleet meille tutuiksi. Kotona on tehty töitä, etäkoulutettu lapsia, vietetty aikaa yksin ja yhdessä. Koti on voinut yllättääkin. Asiat, joihin kiireisessä arjessa emme välttämättä kerkeä kiinnittää huomiota, ovat voineet nousta pinnalle.

Mikäli siis etätöissä seitsemättä viikkoa tuijottamassasi ikkunassa tuuletusluukku repsottaa, karmien maalipinnat rapistuvat tai lykkäät jatkuvasti vaivalloista ikkunanpesua, niin nyt on aika tarttua toimeen!

Me tiiviläiset emme lepää poikkeusaikanakaan, vaan valmistamme, myymme ja asennamme sinulle alan parhaita kotimaisia ikkunoita. Tuotteidemme toimitusvarmuus on huipussaan ja takaammekin sujuvan ikkunoiden ja ovien toimituksen vallitsevasta tilanteesta huolimatta. Teemme väsymättä töitä ihmisten kotien, turvallisuuden ja kauniin ulkonäön puolesta eikä tehtaamme, myyntimme tai asennuksemme väsymätön väki luovuta tai pysähdy, vaan me olemme täällä juuri sinua varten.

Takaamme turvallisen ja asianmukaisen asioinnin kanssasi, sillä olemmehan me ikkuna-alan edelläkävijöitä – parhaita alallamme. Nyt jos koskaan on aika luottaa suomalaiseen laatuun ja vankkumattomaan toimijaan!