Osta työtä Suomeen – Valitse kotimainen

Osta työtä Suomeen -päivää vietetään seitsemättä kertaa 3.12.2021, jonka tavoitteena on  lisätä kuluttajien tietoisuutta ja muistuttaa heitä suomalaisen työn, sekä kotimaisten tuotteiden ja palveluiden tärkeydestä.

Me Tiivillä haluamme osallistua kyseiseen teemapäivään ja olla yksi suomalaisen työn puolesta puhuja. Teemapäivällä on tänäkin vuonna erityinen merkitys niin kuluttajien kuin yritystenkin keskuudessa, sillä korona-aika on kurittanut Suomen taloutta ja vaikuttanut myös monen työllisyyteen ja toimeentuloon. Vaikka Suomalaisen Työn Liiton teettämän tutkimuksen mukaan suomalaisen työn arvostus on huipussaan ja jopa 94% suomalaisista haluaa tukea kotimaista työllisyyttä ostamalla suomalaisia tuotteita ja palveluita, tarvitsee kotimainen työ kaiken avun. Nyt jos koskaan on siis aika valita kotimaista.

Suomalaisen Työn Liiton järjestämän tapahtuman päätavoite on saada kuluttajat pysähtymään ja miettimään omia kulutustottumuksiaan ja -valintojaan suomalaista työtä ajatellen, sekä sitä mitä itse voisi tehdä tässä taloustilanteessa. Kotimarkkinoiden merkitys taloutemme perustana on suuri. Ostamalla kotimaista luo samalla työtä Suomeen. Mikäli jokainen suomalainen kuluttaisi kuukaudessa 10 euroa enemmän kotimaisiin tuotteisiin ja palveluihin, saisimme vuodessa jopa 10 000 uutta työpakikaa.

Kotimaisen ostaminen on työllisyyden kasvattamisen lisäksi myös suuri vastuullisuusteko. Suosimalla kotimaista vahvistetaan myös Suomen taloudellista sekä yhteiskunnallista hyvinvointia. Tänä päivänä vastuullisuus on yksi suurimmista tekijöistä, joka vaikuttaa sekä kuluttajien, julkisten hankkijoiden, että yrityshankkijoiden ostopäätöksiin. 

Valitsemalla Tiivin, tuet suomalaista työtä ja tuotantoa

Tiivin ikkunat ja ovet ovat suomalaista käsityötä ja ne valmistetaan kotimaisesta sertifioidusta puusta. Tiivin tarina alkoi vuonna 1977 Haapajärvellä keskellä Suomea ja vielä tänäkin päivänä kaikki tuotteemme valmistetaan siellä monenkymmenen vuoden kokemuksella. Kaikilla Tiivin tuotteilla onkin luonnollisesti Avainlippumerkki.

Tarjoamme ainoana Suomessa myös sertifioidun ikkunoiden ja ovien asennuksen, jonka ansiosta voimme antaa asennuksellemme uskomattoman 10 vuoden takuun. Valitsemalla kotiisi Tiivin laadukkaat ikkunat ja ovet, tuet suomalaista työllisyyttä sekä tuotantoa.

Avainlippu -alkuperämerkityt yritykset löydät Suomalaisen Työn Liiton sivulta https://sinivalkoinenvalinta.suomalainentyo.fi/

Nyt jos koskaan on aika luottaa suomalaiseen laatuun sekä vankkumattomaan toimijaan ja varmistaa, että meillä Suomessa riittää töitä. Tarjoamme sinulle innovatiivisimmat ja korkealaatuisimmat ikkunat ja ovet sekä parhaat asiantuntijamme, olemmehan me ikkuna-alan edelläkävijöitä – parhaita alallamme.