On ilo olla suositeltu työpaikka

Joka kesä Tiivillä työskentelee kymmeniä kesätyöntekijöitä messuilla sekä Haapajärven tehtaallamme. Olemme ilolla suositeltu työpaikka ja haluamme tarjota unohtumattomia sekä opettavaisia työkokemuksia uusille sekä kokeillekin työntekijöillemme.

Terveisiä kesätyöntekijöiltämme Lohjan Asuntomessuilta

Asuntomessut Lohjalla ovat päättyneet tältä kesältä. Ison kiitoksen ansaitsee tietysti kaikki messuilla vierailleet asiakkaat, mutta ennen kaikkea myös Tiivin messutyöntekijät, jotka olivat väsymättä asiakkaidemme tukena ja apuna kesän paahtavan auringon alla.

Tiivin messupisteellä kesän asiakkaita palvelemassa olivat Noora, 18, Maria, 23, ja Ida 19 (kuvassa). Ida opiskelee Vaasan Yliopistossa viestintää ja markkinointia, jonka vuoksi työmme viestinnällinen puoli someaspekteineen kiinnosti häntä. Noora puolestaan opiskelee Helsingin Kallion lukiossa mediapainotteisia opintoja ja Maria Helsingin Metropoliassa sisustusarkkitehtuuria.

”Olen kiertänyt asuntomessuja pienestä pitäen ja ollut kaikissa rakennusjutuissa mukana. Ne on lähellä sydäntä, joten oli kiva tulla tämmöiseen ympäristöön vihdoin itse töihin. ” Noora kertoo. Nooran perheessä on rakennusalan ammattilaisia, josta syystä Asuntomessut ovat olleet aina vuoden kovin juttu.

Yllättävää kyllä Tiivin pisteellä toimivia asiakashankkijoita yhdisti pohjalaisuus. Ida opiskelee Vaasassa, Noora on viettänyt paljon aikaa kesätöiden merkeissä Ylihärmässä ja Marian perheellä on kesämökki Pohjanmaalla, jossa tulee vietettyä paljon aikaa. Hauska sattuma, että messuilla edustamansa Tiivin juuret ovat myös Pohjanmaalla.

Tärkeää messuilla asiakashankintatyössä on ehdottomasti työyhteisö. Se tukee toisiaan, auttaa jaksamaan ja tsemppaa. ”Meillä on tosi kiva työporukka. Vähän jännitti etukäteen, mutta meillä on ollut kyllä tosi hauskaa yhdessä, vaikka ei juurikaan tunnettu toisiamme entuudestaan”, Noora kertoo.

Tiivin pisteen nuorilla naisilla elämä messujen jälkeen näyttää opiskelujen täyteiseltä. Noora jatkaa lukio-opintoja ja valmistautuu ylioppilaskirjoituksiin, Ida ryhtyy tutoroimaan tulevia opiskelijoita Vaasan Yliopistossa ja Maria lähtee, koronatilanteen salliessa, kevääksi vaihtoon Balille.

Messut olivat Tiivin asiakashankkijoille uusi ja innostava kokemus. Myös ikkunat tulivat kesän aikana tutuiksi! Vaikka helteinen kesä ja jatkuvat asiakasvirrat uuvuttivat, kokemus messutyöskentelystä oli kiva ja avartava. Oli hienoa myös pitkästä aikaa nähdä ihmisiä liikenteessä ja osallistua asiakaskohtaamisiin livenä, turvallisuus tietenkin huomioiden. Lisäksi kaikki messukohteet olivat upeita kohteita, joissa olevia tuotteitamme pystyi ylpeästi edustamaan.

Kesätyöntekijämme suosittelevat Tiiviä kesätyöpaikkana kokemuksensa perusteella lämpimästi.

Mikäli asuntomessut työympäristönä tuntuvat houkuttelevilta, messujärjestelyt ensi kesän upeassa kohteessa Naantalin merimaisemissa, on jo kovassa käynnissä. Kesätyöhakumme aukeaa jälleen alkuvuodesta 2022, joten pysy kuulolla!

Kesätöissä Tiivin Haapajärven tehtaalla

Tiivin tehtaamme Haapajärvellä työllistää joka kesä useita kymmeniä työntekijöitä. Kuluvana kesänä tehdas on työllistänyt vajaa 40 henkilöä ja monen työsuhde jatkuu pitkälle syksyyn saakka.

Aiempien kesien kesätyöntekijämme Riina Turpeinen kertoo, että ikkunanvalmistuksen monipuolisuus on yllättänyt täysin. Myös se, että Tiivi on iso toimija ikkunamarkkinoilla, on täsmentynyt työkokemuksen myötä. Haapajärven tehtaalla on ollut mukava tehdä töitä, esimieheltä saa tukea ja ilmapiiri työpaikalla on hyvä ja vastaanottavainen.

Otamme edelleen vastaan hakijoita ikkunavalmistukseen, sillä syksyn työtilanne näyttää kiireiseltä! Mikäli työ ikkunavalmistuksen ammattilaisena kiinnostaa, niin voit tutustua työnkuvaan nettisivuillamm!