Lapsi mukaan töihin -päivä

Vietimme toimistoillamme ja tehtaillamme perjantaina 22.11.2019 valtakunnallista Lapsi mukaan töihin -päivää kolmatta vuotta peräkkäin. Työpaikkamme täyttyi iloisista ja uteliaista lapsista, jotka palasivat halusta päästä tutustumaan vanhempiensa työpaikkoihin. Lapset olivat mukana toimistoilla ja pääsivät jopa tehtaille tutustumaan ikkunoiden valmistusta.

Lapsille on tärkeää tietää mitä oma vanhempi tekee työkseen sekä päästä näkemään se paikka ja ne ihmiset, joiden kanssa heidän vanhempansa viettävät arkipäivät lasten ollessa päiväkodissa ja koulussa. Lapsille on myös merkityksellistä nähdä, että työpaikalla on mukavaa ja että omat vanhemmat viihtyvät töiden ja työkavereidensa parissa. Tällä tavalla luomme lapsille myös mielekästä kuvaa työelämästä. Vanhemmille päivä on puolestaan iso osoitus siitä, että lapset, perhe ja työ voidaan yhdistää entistä paremmin toisiinsa.

Palaute lapsilta ja vanhemmilta päivästä oli jälleen erittäin sydäntälämmittävä. Lapset pääsivät tutustumaan ikkunamaailman saloihin monia eri reittejä. Toimistoilla tutustuttiin erilaisiin ikkunamalleihin, suunniteltiin omia ikkunoita ja päästiin seuraamaan asiakashankintaa läheltä. Tehtailla lasten oli mahdollista päästä seuraamaan läheltä ikkunoiden valmistusta ja sekös vasta olikin mielenkiintoista.

Koko päivä oli täynnä iloa ja energiaa ja sitä muistellaankin varmasti kodeissa vielä useaan otteeseen. Kiitos taas ihanille lapsivieraille sekä vanhemmille ikimuistoisesta päivästä!