Abloy Easy korvaa edeltäjänsä Senton

Abloyn uusi avainjärjestelmä Easy korvaa edeltäjänsä Senton. Abloy Easy avainjärjestelmä on saatavilla Tiivin oviin.

Tiivin oviin on saatavilla Abloyn uusi avainjärjestelmä Easy, joka korvaa vanhan Senton. Abloy Easy on kotimainen, Avainlippumerkitty uusi avainjärjestelmä, joka nostaa mekaanisen lukituksen uudelle tasolle. Abloy Easyssä on edeltäjäänsä pidempi patentti.

Kestävä ratkaisu uudella ulkonäöllä

Abloy Easyn ulkonäkö on uudistettu ja sen avainlehti onkin suurempi kuin edeltäjällään, mikä mahdollistaa avaimen miellyttävämmän käytön. Symmetrinen muotoilu mahdollistaa avaimen asettamisen lukkoon miten päin tahansa. Lisäksi Abloy uudisti avainlehtien värivalikoiman, jonka mukava voi tuoda leikkisyyttä ja piristystä arkeen. Avainlehtien suurempi väritunniste mahdollistaa myös avainten helpomman personoinnin.

Abloy Easy on kehitetty kestämään sukupolvelta toiselle ja avaimet onkin tehty kestävistä materiaaleista kestävän kehityksen näkökulmasta. Abloy kierrättää kaikki avainten ja lukkojen metalliosat uudelleenkäytettäväksi. 

Abloy Easyyn sisältyy kolme avainta. Sarjoitetuissa avainpesissä toimitukseen sisältyy kolme avainta / pesä, kuitenkin enintään 12 avainta / kohde. Lisäavaimia saa hankittua Abloyn valtuutetuista lukkoliikkeistä henkilökohtaisesti asioimalla.

Lisätietoja saat Tiivin asiantuntijoilta.


Tutustu Tiivin kattavaan ovivalikoimaan

Oviemme tyylikäs ulkonäkö ja kestävä rakenne syntyy loppuun saakka hiotuista yksityiskohdista. Markkinoiden monipuolisimmasta mallistosta on helppo löytää sekä tyyliltään että ominaisuuksiltaan sopiva ovi kohteeseen kuin kohteeseen. Lisäksi ovet ovat monipuolisesti räätälöitävissä esimerkiksi värityksen osalta.

Tiivin ovi kestää erinomaisesti Suomen säiden aiheuttamaa rasitusta ja pysyy suorana haastavissakin kohteissa. Siksi kaikki valmistamamme ovet saavat vähintään 10 vuoden suoranapysymistakuun.

Valikoimistamme löydät ulko-ovet, palo-ovet, terassiovet, parvekeovet, liukuovet, varastonovet ja autotallinovet.