Tiivi är en pålitlig och erfaren partner för bostadsbolag

Nöjda kunder har gjort oss till den största och mest pålitliga aktören i branschen, och vårt ansvarstagande sätter standarden för hela branschen.

Tiivi är det bästa alternativet för bostadsbolag av alla storlekar

Tiivi kommer att förändra din uppfattning om fönsterrenovering med de mest innovativa produkterna, omfattande tjänsterna och kunniga experterna i Finland. Vi är för närvarande också den enda fönster- och dörrtillverkaren i Finland som återvinner 100 % av det material som blir över från gamla fönster och dörrar, och vi erbjuder också underhållstjänster för bostadsrättsföreningar för alla fönstermärken.

Bevisat bästa installation och projektledning

Vårt installationsarbete är det enda i Finland som har uppnått kvalitetscertifiering enligt ISO 9001-2015.

De mest innovativa produkterna på marknaden

Som experter på fönsterrenovering i flerfamiljshus och radhus har vi alltid rätt lösning för dina behov.

Den mest pålitliga och professionella partnern

Våra fönsterrenoveringar är bekymmersfria för disponent, bostadsbolaget och de boende.

Våra experter hjälper till i alla skeden av fönsterrenoveringen, från planering till genomförande

Fråga vad som helst om fönsterrenovering, be om en tidig offert för budget eller få hjälp med de olika stegen i upphandlingsprocessen. Du kan också dra nytta av erfarenheten från en professionell person som kan hjälpa dig att planera din framtida fönsterrenovering och definiera detaljerna i ditt projekt.

Branschens mest omfattande återvinningstjänst

Tiivis återvinningstjänst är en problemfri lösning för bostadsbolag, vilket innebär att allt avfall från fönsterrenoveringar återvinns.

Regelbundet underhåll sparar pengar

Regelbundet underhåll av fönster och dörrar upprätthåller komforten och säkerheten i ditt hem. Tiivis underhåll omfattar fönster från alla tillverkare.

Decennier av erfarenhet av fönsterrenovering för bostadsbolag

Vi har förbättrat boendekomforten för hundratusentals invånare genom att renovera bostadsbolag med miljontals miljövänliga fönster och dörrar som är tillverkade för tuffa förhållanden i Finland.

En tydlig vision för hållbar utveckling

Som en del av Pihla-koncernen har vi förbundit oss till en ansvarsfull verksamhetsmodell som bygger på FN:s mål för hållbar utveckling.

Vi vill att vår verksamhet och våra produkter ska vara ett föredöme för hela branschen och bidra till en bättre och mer hållbar framtid.

Läs mer om våra referensprojekt (på finska)

TALOYHTIÖN IKKUNAREMONTTI

Kerrostalon ikkunaremontin yhteydessä päivitettiin myös ilmanvaihto.