Tiivi Terassi Pii A3_terassinovi_takapihan ovi_valkoinen_keskilukolla

Terassiovi A3

Tiivi Terassi A3 -terassiovi on ulosaukeava, lasiaukollinen, HDF-levyllä verhoiltu ovi. Alumiinilevyillä ja liimapuurungollavahvistettu rakenne tekee ovilevystä kestävän ja suorana pysyvän. Valoaukon koko voidaan määritellä vapaasti vastaamaan viereisen ikkunan korkeutta. Terassi A3 on ulkopuolelta sileäpintainen.

Käytettävyyttä ja turvallisuutta lisäävät murtosuojasaranat ja lisävarusteena saatava ovijarru, joka estää oven paiskautumista tuulessa. Tiivi Terassi A3 soveltuu niin taloyhtiöihin, omakotitaloihin kuin vapaa-ajan asuntoihin.

Tiivi Terassi A3 voidaan varustaa joko ulko-oven tyyliä mukailevalla painikkeella tai oven tiiviisti useammalla teljellä sulkevalla pitkäsulkijalla. Pitkäsulkijaan kuuluu aina aukipitolaite, joka lukitsee avatun oven haluttuun asentoon kahvaa kääntämällä. Lisävarusteisiin kuuluu myös tehdasasenteinen, helppokäyttöinen sälekaihdin pintaan asennettuna sekä kiinteä koristeristikko.

Terassi A3 -oveen on saatavilla myös piilosaranat, jotka ovat ainutlaatuinen ominaisuus Tiivi-ovissa. Oven rakenteen sisään upotetut saranat tukevat ovea juuri oikeista kohdista. Piilosaranoinnin ansiosta ovi pysyy ryhdikkäästi paikallaan ja on aina kevyt ja vaivaton avata sekä sulkea.

Tähän malliin suositellaan Vitoria-painiketta ja vakiolasina on kirkas lasi. M12- ja M14-lasikorkeuksilla oven saa myös EI30 palo-ovirakenteella ja -varustuksella.