Voita liput ja majoitus Asuntomessuille 2022!

Harkitsetko ikkunaremonttia? Kokeile nyt Tiivin maksutonta Suunnitteluapua saadaksesi mahtavan kesätarjouksen ja osallistuaksesi Asuntomessupakettien arvontaan!

Arvomme 3 voittajaa, jotka kukin saavat: 2 kpl lippuja Naantalin Asuntomessuille, pysäköintilipun messuille sekä majoituksen Sokos-hotellissa!

Varaa ikkunaremontin maksuton Suunnitteluapu

Toimi heti! Arvonnassa ovat mukana kaikki 26.6.2022 mennessä Suunnitteluapua hyödyntäneet ja ikkunaremonttitarjouksen vastaanottaneet yksityishenkilöt.

Maksuton Tiivi Suunnitteluapu sisältää tapaamisen, jonka aikana oman alueesi kokenut Tiivi-asiantuntija tutustuu huolellisesti kohteeseen. Näin voimme aidosti auttaa sinua valitsemaan kotiisi sopivat ikkuna- ja ovimallit sekä tarvittavat lisävarusteet. Palveluun kuuluu aina myös asiantuntijan suorittama kuntoarvio nykyisille ikkunoille ja oville, jotta remontin tarpeellisuus varmistetaan.

  • Hidden

  • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Tiivin tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@tiivi.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt:


Kilpailuaika 6.6.–26.6.2022

Messupakettien arvontaan osallistuminen edellyttää, että osallistujan omistamaan omakotitaloon on tehty Tiivi Suunnitteluavun sisältämä ikkunoiden ja ovien kuntokartoitus, ja osallistuja on vastaanottanut tarjouksen Tiivi ikkuna- ja/tai oviremontista 26.6.2022 mennessä.

Katso arvonnan säännöt kokonaisuudessaan »

Tiivi Naantalin Asuntomessuilla

Tiivin messuosasto löytyy kohteen 4. Kannustalo Auman yhteydestä.

Asuntomessut järjestetään Naantalin Luonnonmaan kauniissa saaristomiljöössä 15.7.–14.8.2022. Suomen halutuin ikkunamerkki Tiivi on jälleen mukana Asuntomessuilla useissa upeissa messukodeissa.