Voita messupaketti Asuntomessuille!

Asuntomessuja vietetään tänä vuonna Tuusulassa 3.-30.8.2020 ja Tiivi on jälleen mukana Asuntomessuilla.

Arvomme maksuttoman arviokäynnin varanneiden kesken kaksi kappaletta messupaketteja Tuusulan Asuntomessuille. Messupaketti sisältää 2kpl pääsylippuja ja pysäköintilipun Asuntomessuille sekä 150€ arvoisen Sokos-hotellilahjakortin.

Arvontaan osallistuminen edellyttää maksuttoman arviokäynnin varaamista Tiivin kuluttajamyynnissä arvonta-aikana 26.6.-19.7.2020. Arvonta ei koske taloyhtiöitä, talotehtaita eikä rakennusliikkeitä.

Tiivin laadukkaita ikkunoita ja ovia löydät monesta messukohteesta Tuusulan Asuntomessuilla ja näyttelyosastomme sijaitsee kohteen kohteen 22, Townhouse Rokka, yhteydessä, joka on Ollikaisen Hirsirakenteen tyylikäs ja moderni hirsirakenteinen kaupunkipientalo. Toivottavasti näemme Tuusulassa Asuntomessuilla elokuussa! Lue lisää Tiivistä ja asuntomessuista täältä

Varaa Tiivin maksuton arviokäynti ja olet mukana Messupaketin arvonnassa. Arvonta suoritetaan maanantaina 20.7.2020 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Rakennatko omakotitaloa tai harkitsetko ikkunaremonttia? Asiantuntijoiltamme saat apua ikkunoiden ja ovien valintaan sekä kustannusten arviointiin.

Ikkunoiden ja ovien mittaaminen itse on usein haastavaa. Arviokäynnillä asiantuntijamme ottaa mitat, jolloin olemme luonnollisesti vastuussa mittojen oikeellisuudesta. Samalla suunnittelemme projektin toteutuksen alusta loppuun asti. Halutessasi voit olla meihin yhteydessä myös soittamalla 0800 184 484 tai chatin kautta.


  • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Tiivin tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@tiivi.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt


Arvonta-aika 26.6.-19.7.2020. Arvontaan osallistuminen edellyttää maksuttoman arviokäynnin varaamista Tiivin kuluttajamyynnissä arvonta-aikana. Arviokäynnin varanneiden kesken arvotaan kaksi Messupakettia, jotka sisältää 2kpl pääsylippuja ja pysäköintilipun Tuusulan Asuntomessuille 2020 sekä 150€ arvoisen Sokos-hotellien lahjakortin. Palkinnon arvo noin 210€. Arvonta koskee omakotitalon tai vapaa-ajan asunnon saneeraajia ja uudisrakentajia. Arvonta ei koske taloyhtiöitä, talotehtaita eikä rakennusliikkeitä. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Arvonnan säännöt
Tietosuojaseloste