Pyydä tarjous ikkunaremontista ja voita ulko-ovi!

Arvomme joka viikko laadukkaan Tiivi-oven kaikkien tarjouspyynnön jättäneiden kesken.

Voisiko omakotitalon ikkunaremontti olla pian ajankohtainen? Nyt on hyvä syy selvittää asia. Pyytämällä tarjouksen Tiivi-ikkunaremontista saat asiantuntijamme tekemän tarvekartoituksen sekä lisätietoa modernien ikkunoiden ominaisuuksista ja remontin kustannuksista. Ja mikä parasta, samalla osallistut myös ulko-oven arvontaan. Kampanja on voimassa 31.5.2020 asti.

Voita kotimainen Tiivi ulko-ovi!

Pyydä tarjous omakotitalon, paritalon tai vapaa-ajan asunnon ikkunaremontista ja osallistut samalla kilpailuun, jossa arvomme kerran viikossa toukokuun loppuun asti laadukkaan kotimaisen Tiivi-oven kaikkien tarjouspyynnön jättäneiden kesken.

  • Yhteystiedot

  • Tietoa kohteesta


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Tiivin tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@tiivi.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jokainen koti ansaitsee arvoisensa oven

Tiivin kotimainen ulko-ovi tuo säästöjä energiakustannuksiin, lisää asumismukavuutta ja parantaa kodin äänieristystä.

Tiivin ulko-ovet jakautuvat nyt kolmeen uuteen mallistoon: KLASSIKKO, CITY ja LOFT. Tyyliltään monipuolisten mallistojen ulko-ovet tarjoavat kattavasti valinnanvaraa, josta on helppo löytää sekä ulkonäöltään että ominaisuuksiltaan sopiva ulko-ovi kohteeseen kuin kohteeseen.

Perinteikäs Klassikko-mallisto.
Urbaani City-mallisto.
Tyylikäs Loft-malisto.
Arvonnan säännöt:

Arvontaan osallistuminen edellyttää tarjouksen pyytämistä Tiivin ikkunaremontista 31.5.2020 mennessä. Arvontavoitto kattaa yhden ulko-oven perusvärillä ja vakiolukituksella (ei äly/sähkölukitusta), ilman lisävarusteita ja asennusta. Voittaja voi halutessaan tilata valitsemaansa ulko-oveen maksua vastaan lisävarusteita, jotka asennetaan tehtaalla valmiiksi. Palkintoon sisältyy ulko-oven toimitus autotien varrella sijaitsevaan osoitteeseen Manner-Suomessa. Valitun oven tulee olla yksilehtinen Klassikko-, City-, tai Loft-ovi, ei pariovi. Arvontavoittoa ei voi käyttää muihin tuotteisiin tai vaihtaa rahaksi. Palkinto tulee lunastaa elokuun 2020 loppuun mennessä