Tiivi Kristalli-mallistossa on piilosaranat, jotka mahdollistavat entistä suurempien ikkunoiden valmistamisen.

Tiivin Kristalli tuo ikkunoihin täysin uusia ominaisuuksia

Tiivi tuo markkinoille uuden Kristalli-ikkunamalliston, joka sisältää useita uusia ominaisuuksia, joita ei ole ennen nähty suomalaisessa ikkunateollisuudessa. Uusi mallisto vahvistaa Tiivin asemaa suomalaisen ikkunateollisuuden edelläkävijänä.

Kristalli-mallisto jakautuu perinteiseen Helmi-mallistoon ja moderniin Valo-mallistoon. Myös vanha Uniikki-mallisto pysyy yhä tuotannossa.

– Uusi ikkunamallisto sisältää sellaisia teknisiä ratkaisuja, jotka auttavat Tiiviä erottumaan kaikista muista ikkunavalmistajista. Uskon, että osasta näitä uusia ratkaisuja tulee myöhemmin alan vakioratkaisuja, mutta Tiivi on jälleen se yhtiö, joka ottaa ne ensimmäisenä käyttöön, kertoo Tiivin Brand Manager Antti Jaatinen.

Uudenlainen lukitus sulkee ikkunan tiiviisti

Uusissa ikkunoissa on täysin uudenlainen lukitusmekanismi. Ikkunassa on vain yksi kahva, josta kääntämällä kaikki lukituskielet lukittuvat ja aukeavat yhtä aikaa. Lukituskieliä on paitsi puitteen ulkoreunassa, myös ylä- ja alareunassa.

Suurissa tuuletusikkunoissa on portaaton tuulijarru, joka voidaan lukita mihin asentoon tahansa. Uusi ikkuna on uuden lukitusmekanismin vuoksi tyylikkäämpi, tiiviimpi ja helppokäyttöisempi kuin vanha.

Uusi ikkunamallisto on markkinoiden kärkeä myös energiatehokkuudeltaan. Kristalli-mallisto täyttää rakentajan vaatimukset olipa kyseessä sitten remontoija tai passiivitalon rakentaja.

Piilosaranat kantavat suurenkin ikkunan painon

Kristalli-malliston ikkunoissa on piilosaranat, jotka on piilotettu ikkunan puitteesta ja karmin väliin. Uudet saranat kestävät jopa 150 kilon painon. Tämä mahdollistaa asiakkaiden haluamien, entistä suurempien ikkunoiden valmistamisen.

Uusia ikkunoita ei myöskään tarvitse tukea avattuna, sillä sarana kantaa vaivatta isonkin ikkunan painon. Asunnon sisältä katsottuna piilosaranoilla varustetut ikkunat näyttävät erittäin selkeiltä ja tyylikkäiltä.

Markkinoiden jykevin rakenne

Uudet ikkunat ovat perusrakenteeltaan perinteiset puu-alumiini-ikkunat, mutta markkinoiden jykevimmät. Sisäkarmin ainevahvuus on 59 milliä ja puite on liimattu kahdesta puusta, mikä tekee rakenteesta jämäkän ja kestävän. Ikkunan puukarmissa ja sisäpuitteissa on sormiliitokset. Ulkopuitteiden, alumiiniverhouksen ja naulattoman listoituksen nurkissa on siistit ja kestävät jiiriliitokset. Kelluva alumiininen ulkopinta ei napsahtele lämpötilan vaihdellessa.

Naulaton sisälistoitus on helppo asentaa ja erittäin tyylikäs. Saranaton, vain yhdellä kahvalla varustettu ikkuna ja naulaton listoitus saavat ikkunan näyttämään kuin taulun kehyksiltä.

Automaattinen tuloilmaventtiili ja turvallinen kaihdin

Lisävarusteistakin löytyy uusia, ainutlaatuisia ratkaisuja. Automaattinen tuloilmaventtiili sopii asuntoihin, joissa on koneellinen poistoilmajärjestelmä. Pakkasella automaattinen tuloilmaventtiili esilämmittää asuntoon sisään tulevan ikkunan välissä ja kesällä lämmin ilma tulee suoraan sisään asuntoon. Venttiili säätyy automaattisesti eikä asukkaan tarvitse säätää sitä vuodenajan mukaan. Automaattinen tuloilmaventtiili säästää energiaa, helpottaa käyttöä ja parantaa asumismukavuutta, kun tuloilma esilämmitetään talvisin automaattisesti.

Lisävarusteiset kaihtimet on integroitu ikkunan rakenteeseen. Uuden kaihtimen narut kelautuvat aina pokan sisään, eivätkä ne jää roikkumaan, vaikka kaihdin nostetaan ylös. Tämä lisää turvallisuutta ja tyylikkyyttä.

Uusi ikkunamallisto valmistetaan Tiivin Haapajärven tehtaalla ja se on Avainlippu-tuote. Uusi mallisto on saatavilla välittömästi ensiesittelyn jälkeen. Tutustu uuteen ikkunamallistoon tästä.

Tiivi Klassinen ikkuna on jykevä, energiatehokas ja siisti

Kristalli-malliston piilosaranat kestävät jopa 150 kilon painon ja automaattinen tuloilmaventtiili sopii asuntoihin, joissa on koneellinen poistoilmajärjestelmä.