Voita 10 000 €:n ikkunaremontti

Tiivin suuri remonttiarvonta 2020 on alkanut!

Talviaikaa ei kannata turhaan karttaa ikkuna- ja oviremontissa. Tämän vuoden arvonnossa palkintona onkin asiantuntijan suunnittelema ja ammattitaitoisesti toteutettu Tiivi-ikkunaremontti, joka onnistuu vuodenajasta riippumatta.

Tiivin ikkunaremontti onnistuu talvellakin

Omakotitaloissa yhden ikkunan purku ja uuden asennus kestää noin 2 tuntia, joten normaalin omakotitalon ikkunaremontti on valmis päivässä. Ikkunat ja ovet vaihdetaan yksi kerrallaan ja niin nopeasti, ettei koti ehdi kylmetä. Asennus pakkasella säästää myös nurmikkoalueita mahdollisen nostimen aiheuttamilta vaurioilta. Talvikuukausina asennuslämpötila vaikuttaakin käytännössä vain eristevaahdon valintaan.

Osallistu 10 000 €:n remonttiarvontaan!

Osallistu arvontaan täyttämällä alla oleva lomake ja voit voittaa 10 000 € arvoisen Tiivi-ikkunaremontin. Voittaja selviää 4.1.2021. Voit hyödyntää voittosumman myös takautuvasti, mikäli haluat toteuttaa ikkunaremontin aikaisemmin.

Mikäli haluat heti tarkemman arvion oman ikkunaremonttisi kustannuksista, pyydä asiantuntijamme maksuttomalle arviokäynnille keskustelemaan tarpeistasi.


Osallistu arvontaan:


  • Yhteystiedot

    • Tietoa kohteesta


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Tiivin tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@tiivi.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kilpailun säännöt
Tietosuojaseloste