Voita Tiivi Kotivalo -arvonnan säännöt 2023

1. Kilpailun järjestäjä

Tiivi, Pihla Group Oy, Äyritie 16, 01510 Vantaa

2. Osallistumisoikeus

Osallistumisoikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä, jotka asuvat omakotitalossa tai rakentavat sellaista. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Sama henkilö voi osallistua arvontaan yhden kerran. Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista viesteistä. Pihla Group Oy:n tytäryhtiöiden, alihankkijoiden, yhteistyökumppaneiden tai kilpailun tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun. Arvonta ei myöskään koske taloyhtiöitä, talotehtaita eikä rakennusliikkeitä.

3. Kilpailuaika:

Arvontaan voi osallistua 18.9.–1.10.2023 välisenä aikana. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon.

4. Palkinnot

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Tiivi Kotivalo, joka soveltuu käytettäväksi myös muiden kuin Tiivin valmistamien ovien kanssa. Palkinnon arvo on 134 €.

5. Arpajaisvero

Tiivi maksaa arpajaisveron.

6. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailu on käynnissä osoitteessa www.tiivi.fi. Voit rekisteröityä kisaan vain yhden kerran. 

7. Voittajille ilmoittaminen

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista kilpailun järjestäjän sivustoilla (mm. Tiivin internet- ja Facebook-sivut) ilman erillistä suostumusta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta.

8. Järjestäjän vastuu

Mikäli kilpailusta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.

9. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu

Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

10. Palkinnon vaihto

Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

11. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Muuta:

Kilpailuun osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he voivat saada informaatiota liittyen Tiivin tuotteisiin. Osallistujien tiedot lisätään Tiivin uusasiakashankinnan asiakasrekisteriin (tietosuojaseloste). Kilpailun päättymisestä sekä äänestystuoksesta voidaan ilmoittaa kaikille siihen osallistuneille henkilöille. Kilpailuun osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.