Aina sopivasti auringonvaloa ja yksityisyyttä

Minimalistinen tyyli, fiksut toiminallisuudet

Tiivi Connect Kaihtimet tekevät kodin aurinkosuojauksen ja yksityisyyden säätelystä tyylikästä ja helppoa. Voit ohjata niitä helppokäyttöisellä Tiivi Connect App -mobiiliapplikaatiolla tai lisävarusteena saatavissa olevalla seinäkytkimellä, ja esimerkiksi ohjelmoida ne seuraamaan päivärytmiäsi.

Ajasta arkesi mukaan

Älykkäät kaihtimet sopivat erinomaisesti suuriin maisemaikkunoihin. Ne tekevät laajojen ikkunapintojen hallinnasta ja sitä kautta myös sisätilojen lämpötilan säätelystä vaivatonta. Voit ajastaa kaihtimet vaikka avautumaan aamulla haluttuun kellonaikaan. Ajastuksen ja manuaalisen käytön lisäksi voit hyödyntää lämpötila-anturia, joka ohjaa kaihtimet sulkeutumaan sisälämpötilan noustessa asetetun arvon yläpuolelle.

Perinteisiä kätevämmät käytössä

Tiivi Connect Kaihtimissa ei ole reikiä, vaan kaihtimen säle lepää vapaasti ohjainnarujen päällä. Reiätön säle pimentää huonetilan paremmin ja säleet on helppo irrottaa puhdistusta varten. Älykkäät kaihtimet toimivat akulla, joka on normaalikäytössä ladattava noin 1–2 kertaa vuodessa. Vaihtoehtoisesti ne voidaan liittää kiinteästi sähköverkkoon.

Älykkäästi paremmat sälekaihtimet

  • Tanskalaista suunnittelua
  • Hiljaiset ja helppokäyttöiset, vaivattomat puhdistaa
  • Käyttävät Z-Wave-teknologiaa, joka on älykodeissa käytetyin teknologia
  • Saatavilla mustana, valkoisena ja hopeana
  • Lisävarusteina saatavissa seinäkytkin ja valosensori