Voita 10 000 €:n ikkunaremontti!

Tiivi muuttaa käsityksesi ikkunoista.

Osallistu Tiivin vuoden 2021 jättiarvontaan täyttämällä oheinen arvontalomake.


”Tiivi-ikkunat olivat luonteva valinta meille, sillä halusimme huoletonta asumista pitkälle tulevaisuuteen saakka.”

sisustussuunnittelija Helena Karihtala

    • Tietoa kohteesta

  • Yhteystiedot

    • Hidden

    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Tiivin tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@tiivi.fi). Tietosuojaseloste

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Arvonnan tarkempiin sääntöihin voit tutustua tästä.


Tutustu edellisen ikkunaremonttiarvonnan voittajan tarinaan

Tiivin suuren ikkuna- ja oviremonttiarvonnan voitto vuodelta 2020 osui Jämijärveläiselle Jarmo ja Pia Hirvoselle. Onnekkaat voittajat kuittasivat itselleen 10 000 euron arvoisen remontin. Voittosumma käytettiin pariskunnan omakotitalon kaikkien ovien uusimiseen.


Haluatko hinta-arvion ikkunaremontista jo nyt?

Mikäli haluat heti tarkemman arvion oman ikkunaremonttisi kustannuksista, pyydä asiantuntijamme maksuttomalle arviokäynnille keskustelemaan tarpeistasi.


Tutustu ikkunaremontin rahoitukseen

Tiivin tarjoaa joustavan maksuvaihtoehdon ja jakaa laskun sinulle sopiviin kuukausieriin. Kuukausieriä käyttäessäsi voit maksaa hankinnan juuri sinulle sopivilla kuukausimaksuilla, minimierä 50 €/kk (kuukausierä riippuu investoinnin suuruudesta), ja voit milloin tahansa maksaa ylimääräisiä suorituksia sinulle sopivalla summalla. Tiivin joustava maksutapa on perusparannuslaina, joka oikeuttaa korkovähennyksiin verotuksessa. Luoton perustamisesta ei peritä perustamismaksua.


Paras ylittää odotukset – Myös ikkunoissa ja ovissa

Ikkunoissakin on eroja, mutta paras ylittää odotukset. Toimivan ja tyylikkään lopputuloksen saat kotimaisilla Tiivi-ikkunoilla.


Kilpailun säännöt
Tietosuojaseloste