Kutsu kuuluvuus sisään, älä kuumuutta

Tavallinen ikkunaremontti voi heikentää kännykän kuuluvuutta ja mobiilidatan siirtoa taloyhtiössä.

Innovatiivinen Tiivi Connect Antennilasi estää ongelman syntymisen. Lisäksi tarjoamme nyt antennilaseista tarjouksen pyytäville taloyhtiöille rajoitetun ajan auringonsuojaa kaupan päälle 31.5. asti!

Tutustu Tiivi Connect Antennilasiin »

Hyödynnä etu jättämällä tarjouspyyntö viimeistään 31.5.

Kampanja-aikana ikkunaremontista tarjouspyynnön jättäneet taloyhtiöt saavat etelä- ja länsipuolen ikkunoihin auringonsuojalasit kaupan päälle. Tiivin innovatiivisilla ikkunoilla voit siis sekä parantaa tiedonsiirtoa että suojata huoneita ylikuumemiselta.

Mikäli haluat tarkempaa tietoa, voit ottaa yhteyttä lähimpään taloyhtiömyynnin edustajaamme.

Pyydä tarjous:

 • Taloyhtiön tiedot

 • Kohde tiedot

  • Liitteen koko max 200 Mt
  • Pudota tiedostot tähän tai
   Liitteen koko max 100 Mt
 • Yhteystiedot


  • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Tiivin tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@tiivi.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kampanjan ehdot
Kampanja-aika: 1.2.2020–31.5.2020.  Kampanjaetuna Pihlan ja Tiivin Antennilasi-ikkunoilla tarjottuihin kohteisiin auringonsuojalasit etelä- ja länsipuolen ikkunoihin ilman lisähintaa. Etu koskee avattavia ikkunoita. Kampanjaedun saa taloyhtiön ikkunaremonttiin Pihlan ja Tiivin taloyhtiömyynnissä. Etu koskee vain taloyhtiöasiakkaita. Etuja ei voi yhdistää eikä niitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Kampanja ei koske uudisrakentajia, omakotisaneeraajia, rautakauppoja, rakennusliikkeitä eikä talotehtaita.