Voita Tiivi ulko-ovi!

Näin syyskuussa arvomme palkinnon, joka pitää vilun ja viiman tyylikkäästi poissa kodin sisätiloista.

Tiivin kotimainen ulko-ovi tuo säästöjä energiakustannuksiin, lisää asumismukavuutta ja parantaa kodin äänieristystä.

Jokainen koti ansaitsee arvoisensa oven

Tiivin ulko-ovet jakautuvat nyt kolmeen uuteen mallistoon: KLASSIKKO, CITY ja LOFT. Tyyliltään monipuolisten mallistojen ulko-ovet tarjoavat kattavasti valinnanvaraa, josta on helppo löytää sekä ulkonäöltään että ominaisuuksiltaan sopiva ulko-ovi kohteeseen kuin kohteeseen.

Perinteikäs Klassikko-mallisto.
Urbaani City-mallisto.
Tyylikäs Loft-malisto.

Voita kotimainen Tiivi ulko-ovi!

Osallistu nyt Tiivi ulko-oven arvontaan. Arvomme kaikkien 4.–30.9.2020 osallistuneiden kesken Tiivi ulko-oven asennettuna vapaavalintaisilla lisävarusteilla.

Syksy on hyvä aikaa kartoittaa myös kodin ikkunoiden kunto!

Suomessa valmistettujen ikkunoiden ja ovien lisäksi tarjoamme maksutonta asiantuntija-apua ikkunoiden valintaan sekä Suomen ainoan laatusertifioidun asennuspalvelun.

Kaikki alkaa suunnittelusta maksuttomalla ikkunoiden ja ovien arviotapaamisella. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan juuri sinun kotiisi sopivat ikkuna- ja ovimallit sekä tarvittavat lisävarusteet. Nykyaikainen ikkuna on paljon muutakin kuin vain uusi kaunis ikkuna. Tämän vuoksi suunnittelussa otetaan huomioon myös ilmanvaihto, auringonsuojaus, kännyköiden kuuluvuus ja tietysti turvallisuus.

Tiivin maksuton arviotapaaminen sisältää kattavan kartoituksen, suunnittelun ja mittaamisen sekä hinta-arvion ikkuna- ja ovitarpeistasi. Se ei vielä velvoita sinua mihinkään.

Arvonnan säännöt:

Arvonta-aika 4.–30.9.2020. Arvonta-aikana arvotaan yksi ulko-ovi Tiivin ulko-ovimallistosta. Arvontaan voivat osallistua vain yksityishenkilöt (remontoijat ja uudisrakentajat), arvonta ei koske taloyhtiöitä, talotehtaita tai rakennusliikkeitä. Arvontavoitto kattaa yhden Tiivin ulko-oven asennettuna vapaavalintaisella värillä ja Yale Doorman älylukituksella. Valitun oven tulee olla yksilehtinen Klassikko-, City-, tai Loft-ovi, ei pariovi. Lisävarusteet kuten, lasitukset, painikkeet, ovivalo ja potkupelti kuuluvat arvontavoittoon ilman lisämaksua. Palkintoon sisältyy ulko-oven toimitus autotien varrella sijaitsevaan osoitteeseen Manner-Suomessa. Arvontavoittoa ei voi käyttää muihin tuotteisiin tai vaihtaa rahaksi. Palkinto tulee lunastaa joulukuun 2020 loppuun mennessä.