Osallistu ja voita Tiivi-ovi!

Laadukkaat kotimaiset ulko-ovet mittatilaustyönä Tiiviltä.

Juhlistamme kolmea uutta ulko-ovimallistoamme arvonnalla, jossa yksi onnekas voittaa laadukkaan Tiivi-ulko-oven. Palkinnon kruunaa Tiivin ammattilaisten suorittama huolellinen asennus, joka takaa toimivan ja kestävän ulko-oven kotiisi. Arvontaan voi osallistua 4.11.–15.12.2019.

Jokainen koti ansaitsee arvoisensa oven

Tiivin kotimainen ulko-ovi tuo säästöjä energiakustannuksiin, lisää asumismukavuutta ja parantaa kodin äänieristystä.

Tiivin ulko-ovet jakautuvat nyt kolmeen uuteen mallistoon: KLASSIKKO, CITY ja LOFT. Tyyliltään monipuolisten mallistojen ulko-ovet tarjoavat kattavasti valinnanvaraa, josta on helppo löytää sekä ulkonäöltään että ominaisuuksiltaan sopiva ulko-ovi kohteeseen kuin kohteeseen.

Perinteikäs Klassikko-mallisto.
Urbaani City-mallisto.
Tyylikäs Loft-malisto.

Voita kotimainen Tiivi ulko-ovi!

Osallistu Tiivin talviarvontaan täyttämällä oheinen lomake.

  • Yhteystiedot


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Tiivin tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@tiivi.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Arvonnan säännöt:

Arvontavoitto kattaa yhden ulko-oven asennettuna perusvärillä, ilman lisävarusteita. Voittaja voi halutessaan tilata valitsemaansa ulko-oveen maksua vastaan lisävarusteita, kuten lukot, painikkeet, erikoisvärit jne. Mahdolliset lisävarusteet asennetaan tehtaalla valmiiksi. Palkintoon sisältyy ulko-oven toimitus ja asennus autotien varrella sijaitsevaan osoitteeseen Manner-Suomessa. Valitun oven tulee olla yksilehtinen Klassikko-, City-, tai Loft-ovi, ei pariovi. Arvontavoittoa ei voi käyttää muihin tuotteisiin tai vaihtaa rahaksi. Osallistumisaika on 4.11.–15.12.2019.