Voita Tiivi-ovi äänestämällä suosikkiasi!

Tutustu markkinoiden monipuolisimpaan valikoimaan ja osallistu arvontaan äänestämällä 1.3.–31.3.2023 välisenä aikana. Palkinnon arvo jopa 3 000 €.

Klassikko-ovet – Perinteitä kunnioittaen

Klassikko-malliston ulko-ovet on suunniteltu etenkin remontoitavia omakotitaloja ja rivitaloja silmällä pitäen. Perinteitä huokuvat ulko-ovet on helppo sovittaa kohteen julkisivuun alkuperäistä tyyliä kunnioittaen. Klassikko-mallistosta löytyy myös tyylikkäitä ulko-ovia uusiin perinnetaloihin.

Huom! Kaikki ovet ovat saatavissa kaikissa väreissä.

City-ovet – Urbaania henkeä

City-malliston ovet on suunniteltu kestäväksi ja toimivaksi osaksi kaupunkikoteja. Uudisrakentamisen lisäksi pelkistetyn kulmikkaat ulko-ovet soveltuvat vanhojen talojen sisäänkäyntien modernisointiin. City-mallistosta löytyy valinnanvaraa esimerkiksi puuverhoiltujen talojen, hirsitalojen ja 70–80-lukujen tiilitalojen oviremontteihin.

Huom! Kaikki ovet ovat saatavissa kaikissa väreissä. Lisäksi osa ovista on saatavilla lasiaukon sijainnin suhteen peilikuvana, esim. B5 (lasiaukko vasemmalla)/ B6 (lasiaukko oikealla).

Loft-ovet – Tyyliä moderniin kotiin

Loft-malliston ulko-ovet on suunniteltu modernien kotien katseenkääntäjiksi. Majesteettista ulkomuotoa koristavat ulko-oven pintaan upotettavat koristelistat ja naulattomat alumiinilasilistat. Loft-mallisto soveltuu uudisrakentamiseen ja esimerkiksi funkkistalojen oviremontteihin.

Huom! Kaikki ovet ovat saatavissa kaikissa väreissä.

Voita Tiivi-ovi valitsemallasi värillä ja ominaisuuksilla!

Mikä Tiivin ovista on mielestäsi kaikkein tyylikkäin? Arvomme kaikkien suosikkioveaan äänestäneiden kesken Tiivi-oven!

Osallistumisaika 1.–31.3.2023

Arvomme kaikkien äänestäneiden kesken Tiivi ulko-oven. Voittaja saa itse valita oven mallin, värin ja ominaisuudet. Arvontaan voivat osallistua kaikki omakotitalossa asuvat tai sellaista rakentavat yksityishenkilöt. Arvonta ei koske taloyhtiöitä, talotehtaita, rautakauppoja eikä rakennusliikkeitä.

Katso arvonnan tarkemmat säännöt.

Jokainen koti ansaitsee arvoisensa oven

Tiivin ulko-ovissa on panostettu sekä laatuun että ulkonäköön ja kaikki ovimallistojemme ulko-ovet rakennetaan aina mittatilaustyönä. Lisäksi ulko-ovet ovat monipuolisesti räätälöitävissä värityksen ja lisävarusteiden osalta.

TYYLIKKYYS

Useita eri tyylejä, joilla luoda lähtemätön ensivaikutelma ja tuoda ryhtiä julkisivuun.

LUOTETTAVUUS

Erinomainen lämmöneristävyys, säänkestävä pintamateriaali, innovatiivinen tuplatiivistys ja murtosuojausta parantavat piilosaranat.

KESTÄVYYS

Edistyksellinen rakenne ja laadukkaat materiaalit on suunniteltu kestämään aktiivista käyttöä.