EasyLock -lukitusmekanismi

Perinteisessä ikkunassa käytetään ikkunan koosta riippuen yleensä 1–3 yksittäistä lukituspistettä. EasyLock perustuu koko ikkunan kiertävään kehärakenteeseen, joka jäykistää ikkunarakennetta ja pakottaa ikkunan sullkeutumaan tasaisesti ja tiiviisti. Kehärakenteisella Easy Lockilla on merkitystä myös ikkunan lämpötaloudelle, sillä sisäpuitteesta ei tule vetoa vaan rakenne on vielä vuosienkin jälkeen tiivis.

Tiiviin lukituksen lisäksi EasyLock parantaa ikkunoiden käyttömukavuutta. Erillisiä irtopainikkeita ei enää tarvita, vaan koko ikkuna lukittuu yhdestä kahvasta vääntämällä. Turvallisuutta lisää painikkeen lapsilukko: salpa ei aukea pelkästään kahvaa kääntämällä, vaan edellyttää myös varmistuspainikkeen käyttöä.

EasyLockin käyttö on silti helppoa, sillä lukitusmekanismi on kevyt käyttää. Asentolukitteinen painike takaa sen, että lukitus on varmasti tehty: ikkuna on varmasti täysin kiinni, kun painike on alhaalla kello kuudessa.

EasyLock vaikuttaa myös ikkunan ulkonäköön. Kun pinnassa on vain yksi painike, ikkunan tasainen ja ajattoman tyylikäs pinta korostuu.

EasyLock-lukitusmekanismin ansiosta Tiivi Kristalli -ikkuna on aina myös huoneiston hätäpoistumistie.