Häikäisevä kesäetu ikkunaremontteihin!

Nyt voit parantaa ikkunaremontilla kodin energiatehokkuuden lisäksi myös ilmanvaihtoa ja auringonsuojaa, sillä tarjoamme kesän kunniaksi ikkunoihin kaupan päälle KLIK S -raitisilmaventtiilin ja auringonsuojalasin.

Etusi jopa 200 € / ikkuna!

Kuumaakin kuumemman kesäkampanjamme ajan saat ikkuna- ja/tai oviremonttiisi kaupan päälle rahanarvoisen edun ja entistä kokonaisvaltaisempaa asumismukavuutta.

KLIK-raitisilmaventtiili säätää tuloilman määrää ja esilämmitystä automaattisesti. Kylmällä säällä tuloilma esilämpenee ikkunan välitilan lämpöä hyödyntäen. Lämpimällä säällä raikas tuloilma virtaa suoraan venttiilin läpi ja on mahdollisimman viileää ja mukavaa.

Auringonsuojalasi puolestaan vähentää sisätilojen lämpenemistä, sillä tehokas auringonsuoja ei ole erillinen kalvo vaan pinta, joka on tehty lasiin jo polttovaiheessa. Auringonsuojalaseja suositellaan kodissa niihin tiloihin, jotka ovat suurimman osan päivästä auringonpaisteessa.

Hanki uudet ikkunat ennen syksyn arvonlisäveron korotusta ja maksimoi säästösi!

Arvonlisävero nousee syyskuussa 25,5 prosenttiin, mutta sinulla on vielä aikaa hankkia kotiisi uudet ikkunat ennen hinnankorotuksia. Lisäksi kesäkampanjamme 3.6.–14.7.2024 tarjoaa sinulle loistavan edun! Saat auringonsuojalasin ja KLIK S-venttiilin ikkunoiden ja/tai parvekeovien yhteydessä veloituksetta.

Hyödynnä rajoitettu kesäetu pyytämällä tarjous jo tänään!

Pyytämällä tarjouksen 14.7. mennessä saat ikkuna- ja/tai oviremonttiisi kaupanpäälliset ehtojen täyttyessä. Tarjouksen pyytäminen ei velvoita sinua tilaamaan ikkunaremonttia.

  • Yhteystiedot

    • Hidden
  • Tietoa kohteesta

    • Hidden

    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Tiivin tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@tiivi.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt

Kampanjan ehdot

Kampanja-aikana 3.6.–14.7.2024 Tiivi-ikkunoiden tai -parvekeovien ostajalle Klik S-raitisilmaventtiilit ja auringonsuojalasit veloituksetta. Kampanjaedun saa kampanja-aikana tehtyyn omakotitalon ikkuna- ja ovikauppaan Tiivin saneerausmyynnissä.

Saat auringonsuojalasit ja korvausilmaventtiilit kaupan päälle, kun kauppaan sisältyy vähintään 6 tuotetta ja ikkuna- ja oviremontti tehdään syyskuun 2024 loppuun mennessä. Etu sisältää maksimissaan 20 KLIK S-venttiiliä ja 10 kpl auringonsuojalaseja.

Muut lisävarusteet eivät sisälly kaupanpäälliseen. Edun arvo määräytyy ostettujen ikkunoiden ja ovien lukumäärän ja koon mukaan, etu jopa 200 €/ikkuna. Etua ei voi yhdistää eikä sitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Etu koskee vain uusia kampanja-aikana tehtyjä tilauksia. Kampanja ei koske talotehtaita, rakennusliikkeitä eikä taloyhtiöitä.

Löydä lähin Tiivi-asiantuntijasi

Omalta paikalliselta Tiivi-asiantuntijaltasi saat lisätietoa ikkunoidemme ja oviemme ominaisuuksista ja lisävarusteista sekä apua ikkunaremontin suunnitteluun ja kustannusten arviointiin.