Ditt hem är värdefullt

Samarbetet med Tiivi är alltid lätt och smidigt. Tiivi-fönster har redan i 40 år varit en del av finländska hem. Vi installerar varje år nya fönster och dörrar till mer än 10 000 hem.

Tiivi-fönster har redan i 40 år varit en del av finländska hem. Den höga kvaliteten hos alla våra produkter har sitt ursprung i den högt uppskattade hantverkstraditionen i Norra Österbotten.

Läs mera om Tiivis fönster på finska

Vårt fönstersortiment har formats som ett resultat av lång erfarenhet och utveckling. Utgångspunkten för vårt konstruktionsarbete är det finländska boendet; i våra modeller förenas funktionalitet med elegant formgivning och ett tidlöst utseende.

Vi tillverkar alla fönster individuellt efter dina behov,  vilket betyder att du får perfekta fönster för ditt hem. Du kan välja stil och modell för dina fönster så att de passar perfekt till ditt hem. Du får en snygg fasad som på ett elegant sätt matchar inredningsstilen i hemmet.

Vi på Tiivi gör fortlöpande forsknings- och utvecklingsarbete för att göra våra fönster ännu energieffektivare och tillverkningen ännu mer ekologisk. En investering i Tiivi-fönster är också en ansvarsfull miljöinvestering.

Tiivi Kristalli dörr

Tiivi Kristalli dörrar

Ytterdörren ger det första intrycket av ditt hem. En elegant ytterdörr uttrycker stilen i ditt hem och stramar upp fasaden. Alla dörrarna i vårt dörrsortiment byggs alltid individuellt efter dina mått och behov, för just ditt hem. I vårt dörrsortiment hittar du den progressiva Kristalli-dörrkollektionen och den mer traditionella Uniikki-dörrkollektionen. I vårt sortiment ingår dessutom flera olika alternativ för balkong-, förråds- och branddörrar. En Tiivi-dörr är alltid ett hållbart och energieffektivt val. Njut av ditt hem under alla årstider tack vare högklassiga Tiivi-dörrar!

Tiivi Kristalli-dörrkollektionen representerar den absoluta toppklassen inom nordisk kvalitet. Kristalli-dörrkollektionens egenskaper och säkerhetsfaktorer gör våra dörrar speciella. En investering i en ytterdörr från Tiivi Kristalli-kollektionen är en investering i en långlivad och hållbar dörr som ger dig bättre boendekomfort.

Läs mera om Tiivi Kristalli ytterdörrar på finska

Fönster och dörrar som matchar ditt hem

Tiivi fönster och dörrar

Elegans och energieffektivitet

Vi vill att allt vi gör ska öka livskvaliteten för våra kunder. Vi utvecklar alltid våra produkter efter kundernas behov. Det finns inget hem där Tiivi-fönster inte skulle passa. I vårt sortiment hittar du balkong- och ytterdörren som passar perfekt till dina fönster. Hållbarhet, användarvänlighet, elegans och energieffektivitet är sådant som vi är kända för. Njut av värmen i ditt hem under alla årstider och stäng kylan ute. Nya energibesparande fönster höjer också värdet på ditt hem. 

Trivsamt hem även i framtiden

Vi ser för vår del till att ditt hem är trivsamt även i framtiden. Tack vare vår produktionsanläggning som är den modernaste i Europa är dina produkter garanterat färdiga på avtalad tid. Vi levererar de produkter du beställt på den avtalade dagen, på det klockslag vi tillsammans kommit överens om. Vi garanterar att den överenskomna leveranstidtabellen håller. Vår leveransprecision på 99 procent gränsar till perfektion.

Marknadens mest omfattande garanti

Vi vet att endast det bästa är gott nog för våra kunder. För att säkerställa våra produkters överlägsenhet testar vi dem kontinuerligt. Därför kan vi ge dem marknadens mest omfattande garanti. Vi vill att du ska vara nöjd med vår service och din renovering. Leende kunder är ett bevis på att vi lyckats. Vi säkerställer din nöjdhet flera gånger under fönsterleveransen.

Testade produkter

Vi på Tiivi ger långa garantier eftersom vi litar på att våra testade produkter håller. Vi testar våra produkter kontinuerligt och förutom traditionella standardtester utför vi extra produkttester samt kvalitetsundersökningar. Vi samarbetar kontinuerligt inom testningen med oberoende aktörer som håller hög kvalitet. På så sätt får vi den information vi behöver för att ytterligare höja kvaliteten hos våra produkter.