Ominaisuudet

Ikkunamallistomme on vastaus asiakkaidemme tarpeisiin. Tiivi Kristalli-malliston materiaalit ja ominaisuudet vastaavat korkeisiin laatuvaatimuksiimme.

tiivi-web-moderni-ominaisuudet.jpgKristalli-ikkunoiden täydellinen ulkopuolen alumiinijärjestelmä on käynyt läpi tiukan käyttö- ja olosuhdetestauksen. Ulkopuolen alumiinilla on erinomainen säänkestävyys kaikkina vuodenaikoina. Alumiinipinnat ovat sileät ja huolellisesti viimeistellyn näköiset.

Kestävät rakenneratkaisut

Lamellirakenteinen sisäpuite on rakenteensa ja poikkeavan valmistustapansa ansiosta markkinoiden vahvin. Sisäpuite on kestävyytensä lisäksi vääntymätön sekä tehokkaasti lämpöä eristävä.

Vaivattomuutta ikkunan käyttöön

Ainutlaatuinen kehärakenteinen laakeroitu lukitusmekanismi takaa helpon tavan avata ja sulkea ikkuna yhdellä painikkeella. Olemme huomioineet avausmekanismissa myös perheen pienempien turvallisuuden.

Ulkopuitteen pienpainikkeiden ansiosta et tarvitse ikkunoita pestessäsi erillistä ikkuna-avaajaa. Pienpainikkeet ovat kestäviä sekä varsin helppokäyttöisiä lukita ja avata. 

Edistyksellistä ikkunatekniikkaa

Kristalli-ikkunoissa on markkinoiden laadukkaimmat ja vahvimmat piilosaranat. Kestävän rakenteensa ansiosta suuretkaan ikkunat eivät tarvitse avattaessa lisätukea. Saranat säilyttävät ryhtinsä yli vuosikymmenien. Sisäpuitteessa ei näy saranoita tai peitekilpiä, joten ikkunasi näyttävät hyvältä ollen samalla käyttömukavuudeltaan ylivertaiset.  

Ota yhteyttä