Ikkunaremontin edullinen rahoitus

Hae-painiketta painamalla siirryt rahoituksen haku -sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi. 

Rahoitusta voit saada 1000 – 30 000 € joustavalla, jopa kymmenen vuoden maksuajalla. Ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton, eikä avaus- tai järjestelypalkkioita peritä. Korko on OP Prime + 6,75 %-yksikköä.* 

Nyt Tiiviltä 6 kk kuluton rahoitus.

  • Korot 0 €
  • Kulut 0 €
  • Avaus 0 €

Tiivi tarjoaa ikkuna- ja ovikauppoihin kuluttoman rahoituksen. Saat ikkuna- ja oviremonttiin tai uuden talon ikkunoiden ja ovien hankintaan puoli vuotta maksuaikaa ilman lisäkustannuksia.

  • Koko maksuajan hyödyntämisestä ei tule ylimääräisiä kuluja, jos maksat koko saatavan kerralla viimeistään 6 kk kuluttua. 
  • Jos haluat maksaa laskun useammassa erässä toisesta laskusta alkaen peritään ehtojen mukainen laskutuspalkkio ja korko.

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 7,43%, kun luoton korko on OP-prime + 6,75 %, (7,00 % 5/18), perustamismaksu 0 euroa ja laskutuspalkkio 7 euroa/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2 844 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 euron minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.