Tiivi-ovien ominaisuudet

Tiivin ulko-ovi on kehitetty vastaamaan suomalaisten kotien tarpeita.

Erinomainen lämmöneristävyys, säänkestävä pintamateriaali ja vahva rakenne tekevät Tiivi-ovesta pitkäikäisen ja luotettavan ulko-oven. Tiivi Ulko-ovi on puukehyksinen, lämpöeristetty ja mallityypin mukaan uritetulla ja maalatulla HDF-levyllä pinnoitettu ulko-ovi. Oven karmi on liimattua mäntyä ja ovikehys liimapuuta mäntyreunalla. Molemmin puolin ovea on alumiinijäykistetty sään- ja iskunkestävä HDF-levy.

Tiivis ulko-ovi tuo säästöjä energia-kustannuksiin ja lisää asumismukavuutta.

Energiatehokkuutta ja ääneneristystä

Tiivis ulko-ovi tuo säästöjä energiakustannuksiin ja lisää asumismukavuutta. Puukehyksisten ulko-ovien eristemassa parantaa myös oven äänieristävyyttä. Mikäli alueella on paljon meluhaittoja, oviin voi valita lisäominaisuutena ääneneristävyyttä vahvistavan desibeliasennuksen. 

Lämpöovi Plus

Voit lisäksi valita oveesi Lämpöovi Plus -rakenteen, jonka ansiosta ulko-ovi on vielä noin 30 prosenttia tavallista ovea eristävämpi. Plus-rakenteen voit valita kaikkiin Klassisen ja Modernin malliston oviimme. Lämpöovi Plus -rakenteen ansiosta ulko-ovi toimii erinomaisesti vaihtelevissa sääolosuhteissa ja voit nauttia kodistasi kaikkina vuodenaikoina

Ota yhteyttä