Kristalli-ovimallisto

Kristalli-ovien edistyksellisen rakenteen ansiosta ovi kestää erinomaisesti Suomen säiden aiheuttamaa rasitusta ja pysyy suorana haastavissakin kohteissa. Siksi lupaamme oville markkinoiden kattavimman takuun. Kaksikomponentti maalaustekniikka ja erikoiskova Tiivi Kestopinta -pintamateriaali takaavat, että ulko-oven väri säilyy kirkkaana eikä ovi naarmutu tai kerää lommoja pienistä iskuista.

Markkinoiden monipuolisimmasta mallistosta löytyy tyyliltään sopiva ulko-ovi niin moderniin kuin perinteistä arkkitehtuuria edustavaan julkisivuun. Voit personoida ulko-oven mieleiseksi valitsemalla piilosaranoinnin, design-lasituksen, turvarakenteen, älylukituksen, korkeapainelaminoidun kestopinnan tai jonkun muun Kristalli-malliston ainutlaatuisista lisävarusteista.

Paksu ovilehti, jykevä tammikynnys, tiivisteet ovilehdessä ja karmissa, kolmekerroksinen selektiivieristyslasitus sekä lukuisat muut huolellisesti mietityt yksityiskohdat takaavat sen, että jokainen Kristalli-ulko-ovi on myös lämpötaloudeltaan erinomainen. Tiiviisti sulkeutuva ja ryhdikäs ulko-ovi pitää myös ulkomelun tehokkaasti loitolla. Mikäli haluat Kristalli-ovesi vieläkin energiatehokkaampana, voit valita siihen Lämpöovi Plus -rakenteen.  

Rajaa ominaisuuksien mukaan: