Kristalli-ovien ominaisuudet

Kristalli ulko-ovi on edistyksellisin ulko-ovi ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta.

Tiivi ulko-ovi ja älylukko

Kristalli-ovissa käytetyn edistyksellisen rakenteen ja maalaustekniikan ansiosta ovi pysyy suorana. Täydellisesti oveen tiivistyvän lasitusratkaisun ansiosta ovi on entistäkin tyylikkäämpi ja pitkäikäisempi. Kaksikomponentti maalaustekniikka ja erikoiskova korkeapainelaminaatti takaavat Kristalli-oven kestävyyden aktiivisemmassakin arjessa. Huippukestävä korkeapainelaminaatti ei naarmutu tai kerää lommoja pienistä iskuista. Ulko-oven väri säilyy myös kirkkaana ja puhtaana pidempään. Design-lasi puolestaan tiivistetään suoraan oveen, joten sisä- tai ulkopuolella ei ole lasituslistoja. Lasituksen taustamaalin väriksi voit valita mustan tai hopean.

Arjen luksusta

Huoltiteltujen yksityiskohtien sekä materiaalivalintojen ansiosta saat entistä tyylikkäämmän ulko-oven. Piilosaranointi on ainutlaatuinen ominaisuus Kristalli-ovissa. Oven rakenteen sisään upotetut saranat tukevat juuri oikeista kohdista, joten piilosaranointi ei vaadi kuin kaksi saranaa kannattelemaan tukevasti koko oven. Saranoita on myös helppo säätää, ja ovi on aina kevyt sekä vaivaton avata ja sulkea. Saranat eivät näy ulkopuolelle ollenkaan, sillä koko mekanismi on piilossa oven sisässä. Tyylikkyyden lisäksi piilosaranat parantavat oven murtosuojausta.

Tiivis ulko-ovi tuo säästöjä energia-kustannuksiin ja lisää asumismukavuutta.

Energiatehokkuutta ja ääneneristystä

Tiivis ulko-ovi tuo säästöjä energiakustannuksiin ja lisää asumismukavuutta. Puukehyksisten ulko-ovien eristemassa parantaa myös oven äänieristävyyttä. Mikäli alueella on paljon meluhaittoja, oviin voi valita lisäominaisuutena ääneneristävyyttä vahvistavan desibeliasennuksen. 

Lämpöovi Plus

Voit lisäksi valita oveesi Lämpöovi Plus -rakenteen, jonka ansiosta ulko-ovi on vielä noin 30 prosenttia tavallista ovea eristävämpi. Plus-rakenteen voit valita kaikkiin Klassisen ja Modernin malliston oviimme. Lämpöovi Plus -rakenteen ansiosta ulko-ovi toimii erinomaisesti vaihtelevissa sääolosuhteissa ja voit nauttia kodistasi kaikkina vuodenaikoina

Ota yhteyttä