Uudiskohteet

Tiivi ymmärtää uuden kotisi ainutlaatuisuuden.

Me huolehdimme, että saat kotiisi yksilölliset ja laadukkaat ikkunat ja ovet, jotka kestävät vuosia.

Laadukkaimmat ikkunat

Tiivi Kristalli -ikkunat

Tutustu moderneihin ja klassisiin ikkunatyyleihin, ja valitse omaan tilaasi sopivimmat muodot, lasit ja lisävarusteet laajasta valikoimastamme.

Tutustu Kristalli-ikkunoihin

Tiiviit ulko-ovet

Tiivi ulko-ovet

Ovimallistostamme löydät kotisi tyyliä myötäilevät ovet jokaiseen käyttöön. Räätälöi lisävarusteilla ulko-ovi vastaamaan kaikkia tarpeitasi ja mieltymyksiäsi.

Tutustu ovimallistoomme

 

Sijoittamalla energiatehokkaisiin ikkunoihin ja oviin, teet samalla myös vastuullisen ympäristöteon.

Aina energiatehokas

Sijoittamalla Tiivin energiatehokkaisiin ikkunoihin, teet samalla vastullisen ympäristöteon.

 

10-vuoden-asennustakuu.jpg

Taatusti ajallaan

Valitessasi ikkunat ja ovet meiltä, toimitamme kaikki tuotteet sovittuna ajankohtana. Asennuspalvelumme huolehtii halutessasi tuotteiden asennuksesta, jolloin saat kymmenen vuoden takuun työlle.

KATSO TIIVI-ASENNUS

 

Pyydä tarjous
yksiosainen-suuri-ikkuna-uudistalossa-tiivi-kiintea.jpg Omakotitalo, uudiskohde, Seinäjoki Mullolan perheen selkeälinjaisessa kodissa lähes kaikki ikkunat ovat yksiosaisia, myös tupakeittiön ikkunaseinässä. suurikokoinen-ikkuna-tupakeittiossa-tiivi.jpg

Omakotitalo, uudiskohde, Seinäjoki

X

Talon selkeälinjaisuus näkyy ikkunavalinnoissa. Seinäjoen asuntomessualueella sijaitsevan uudistalon ikkunat ovat läpi talon yksiosaisia. Suuri yhtenäinen lasipinta oleskelutilassa oli perheen toive jo rakentamista pohtiessa. Tupakeittiön ikkunaksi valittiin suuri, pinta-alaltaan kuuden neliömetrin kokoinen Tiivi Kiinteä -maisemaikkuna. Keittiön puolella ikkunan leveys on noin kolme metriä. Tila on avara ja valoisa ja se tarjoaa näkymän suojaisaan puutarhaan. Suurin ikkuna painaa noin 200 kiloa, ja se asennettiin rakennustyömaalla paikoilleen imukuppinosturin avulla.

Katso lisää
uudistalon-ikkunaseina-Tiivi-kiintea-ikkuna.jpg Omakotitalo, uudiskohde, Seinäjoki Peltolan perheen uuden kodin sydän on oleskelutila, jonka ikkunaseinä tuo metsämaiseman ja valon osaksi kotia. Tiivi-kiintea-ikkuna-uudistalossa-ikkunaseina.jpg

Omakotitalo, uudiskohde, Seinäjoki

X

Seinäjoen asuntomessualueella asuvan Peltolan perheen talon oleskelutilan suurin seinä on lähes kokonaan lasipintaa. Se koostuu kahdeksasta 2,3 metriä korkeasta, kahteen kerrokseen sijoitetusta Tiivi Kiinteä -ikkunasta. Perheen äiti, Riina Peltola, toteaa, että ”ikkunaseinä ei ole vain seinä, vaan maisemataulu, joka muuttuu vuodenaikojen mukaan”.

Oleskelutila on kaunis, lämmin ja miellyttävä tila, jossa perhe viihtyy. Muualla talossa ikkunoilla on pienempi rooli. Kapeat vaaka- ja pystymalliset ikkunat toimivat tuuletusikkunoina.


Katso lisää
Kannustalo-Pohjanmaa-ruokailutilan-ikkuna.jpg Omakotitalo, uudisrakennus, Seinäjoki Pohjalaistalon perinteisiin kuuluu, että huoneisiin tulee luonnonvaloa useista eri suunnista ja talon molemmilla sivuilla olevista ikkunoista. Karihtala_Helena_Kannustalo_Pohjanmaa_olohuone.jpg

Omakotitalo, uudisrakennus, Seinäjoki

X

Seinäjoen kesän 2016 asuntomessujen suosikkikohteisiin kuulunut Pohjanmaa inspiroi Kannustalon suunnittelijoita kokonaisen Pohjanmaa-malliston luomiseen. Pohjanmaa-mallisto jatkaa pohjalaistalojen perinnettä: huoneisiin tulee luonnonvaloa useista eri suunnista ja talon molemmilla sivuilla olevista ikkunoista.

Sisustussuunnittelija Helena Karihtalan mukaan Tiivin uudet Kristalli-ikkunat ovat itsessään niin kauniit, että Pohjanmaassa päätettiin käyttää mahdollisimman vähän verhoja.

”Näin näyttävät ikkunat pääsevät oikeuksiinsa. Erityisesti tämä näkyy olohuoneessa, jossa ikkunoita on sijoitettu rinnakkain ja päällekkäin vaikuttavaksi lasiseinäksi. Se tuo huoneeseen erityisen tunnelman. Laajasta lasipinta-alasta huolimatta kokonaisuus on ryhdikäs, sillä tummat ikkunoiden karmit ja puitteet rajaavat kutakin yksittäistä ikkunaa”, Karihtala kertoo.

Katso lisää
Siilaisen-terveyskeskus-julkisivu.jpg Terveyskeskus, Joensuu Elinkaariajattelu ohjasi terveyskeskuksen uudisosan suunnittelussa ja rakentamisessa tehtyjä valintoja. Siilaisen-terveyskeskus-julkisivu.jpg

Terveyskeskus, Joensuu

X

Ikkunavalinnalla on vaikutusta rakennuksen käyttökustannuksiin

Siilaisen terveyskeskuksen uudisosaan on asennettu yli viisisataa Tiivi Kristalli -ikkunaa. Niiden erinomaiset lämpöarvot, korkea laatu ja suomalaisilla ikkunamarkkinoilla uudet ominaisuudet tuovat hyötyjä rakennukseen.

”Pitkällä aikavälillä energiatehokkaat tuotteet tuovat säästöjä lämmityskuluissa. Ikkunavalinnalla on vaikutusta elinkaarikustannuksiin”, sanoo Jorma Pentikäinen Genpro Solutions Oy:stä.

Kokonaisvastuu Siilaisen terveyskeskuksen ikkuna-asennuksista oli Tiivillä. Asennusryhmä asensi ikkunat sovitun aikataulun mukaisesti ja sovitulla tavalla sitä mukaa kun ikkuna-asennus sopi rakentamisen aikatauluun.


Katso lisää