Sinun kotisi on ainutlaatuinen


Erinomainen lopputulos

Tiivin kanssa asioiminen on aina helppoa ja vaivatonta. 40 vuoden aikana olemme kehittyneet ikkunaremonttien markkinajohtajaksi Suomessa. Asennamme vuosittain uudet ikkunat ja ovet yli 10 000 talouteen.

Me haluamme, että sinä olet tyytyväinen palveluumme ja remonttiisi. Kaikki Tiivi-myyjät ja -asentajat ovat kokeneita ja ammattitaitoisia osaajia. Asentajamme käyvät läpi vaativan Tiivi-asennuskoulutuksen koulutuskeskuksessamme Jyväskylässä. Ylläpidämme ja kehitämme asiantuntijoidemme osaamista jatkuvasti.

Vankka osaaminen yhdistettynä mutkattomaan yhteistyöhön myyjien ja asentajiemme välillä takaa sinulle elämäsi helpoimman ja laadukkaimman remontin. Me huolehdimme osaltamme, että kodissasi on hyvä asua myös tulevaisuudessa.

 

tiivi_miksi_tiivi.jpg

Haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä

Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä toimintaamme. 97 % asiakkaistamme valitsisi Tiivin uudelleen (Innolink-asiakastutkimus 2012). Teemme jatkuvaa kehitys- ja tutkimustyötä älykkäämmän, ekologisemman ja energiatehokkaamman rakentamisen ja korjaamisen puolesta, jotta asiakkaamme olisivat yhtä tyytyväisiä myös tulevaisuudessa.
 

97 % asiakkaistamme valitsisi Tiivin uudelleen! *

 

 

 

 

 

Laadukas asennustyö ja kaunis lopputulos

Asennustyöllemme on ainoana toimijana Suomessa myönnetty laatusertifikaatti ISO 9001-2000, jonka ansiosta voimme antaa asennustyöllemme 10 vuoden takuun.
 

miksi-tiivi-4.jpg

Tiivi-ikkunoilla asumismukavuus moninkertaistuu

Tiivi-ikkunat edustavat huoliteltua ja viimeisteltyä laatua. Ikkunoiden läheisyydessä ei ilmene vedon tunnetta, sisätilojen lämpö ei karkaa ulos ja äänieristys paranee.

Voit yksilöidä ikkunat kotisi näköisiksi, esimerkiksi värien ja listoitusten osalta. Ilmanvaihto kodissasi paranee, kun panostat raitis- tai tuloilmaventtiileihimme. Tiivi-ikkunat ovat kauniit ikkunat, jotka ovat toiminnallisuudeltaan yhtä laadukkaat.
 

Täsmällinen toimitus sovittuna ajankohtana

Euroopan moderneimman tuotantolaitoksemme ansiosta tuotteesi ovat varmasti valmiit sovittuna ajankohtana. Toimitamme tilaamasi tuotteet haluamanasi päivänä ja varmistamme, että sovittu toimitusaikataulu pitää. 

Vakavarainen ja luotettava yhteistyökumppani

Tiivi luotettava ja taloudellisesti vakavarainen yritys. Olemme osa Inwidoa, Euroopan suurinta ikkunoiden toimittajaa ja johtava ovien toimittajaa. 

Ota yhteyttä


* Lähde: Innolink-asiakastutkimus 2012