Taloyhtiön ikkunaremontti

Tiivin älykäs ikkunaremontti parantaa asumismukavuutta.

Vanhan ikkunan elinkaareen vaikuttavat ikkunoiden alkuperäisen laadun lisäksi olosuhteet ja tehdyt huoltotoimenpiteet. Tyypillisesti elinkaari on noin 30–40 vuotta, mutta varsinkin talon ulkoverhousremontin suunnittelun yhteydessä on hyvä selvittää, onko samalla aika uusia myös ikkunat.

Myös laki velvoittaa huolehtimaan rakennuksen energiatehokkuuden parantamisesta saneeraus- ja muutostöiden yhteydessä (Maankäyttö- ja rakennuslaki 117 g §)

  • Ikkunat kannattaa vaihtaa uusiin, kun:
  • ikkunoiden pesu ja käyttö on hankalaa
  • ikkunoiden ääneneristystä halutaan parantaa
  • ikkunoiden lämmöneristävyyttä halutaan parantaa
  • ikkunat tarvitsevat huoltoa ja maalausta toistamiseen
  • eristyslasi ei ole enää ilmatiivis (täytekaasu on purkautunut ja lasien välissä on likaa tai kosteutta)
  • ikkunoissa on lahovaurioita

Ikkuna- ja ovisaneerauksella voidaan vaikuttaa merkittävästi rakennuksen energiatehokkuuteen, sillä ikkunat ovat rakennuksen ulkokuoren huonoimmin lämpöä eristävä osa. Niiden osuus asunnon energiankulutuksesta on 15–20 prosenttia. Ikkunoiden laatu ja huolellinen asennus vaikuttavat merkittävästi koko rakennuksen energiatalouteen. Uusilla energiatehokkailla ikkunoilla ja oikein säädetyllä ilmanvaihdolla on mahdollista saavuttaa merkittävä energiansäästö.

 

Älykäs ikkunaremontti parantaa sisäilman laatua ja näin ollen olennaisesti asumismukavuutta.

Ikkunaremontti + ilmanvaihto
= Älykäs ikkunaremontti

Ikkunaremontin yhteydessä voidaan parantaa kustannustehokkaasti kerrostalon sisäilman laatua. Invent-ilmanvaihtoratkaisu takaa puhdasta ja miellyttävää sisäilmaa vuodenajasta riippumatta, riittävästi ja energiatehokkaasti. Tiivillä kerrostalon ikkunaremonttiin sisältyy aina myös älykäs ilmanvaihto.

 

10-vuoden-asennustakuu.jpg

Projektisi on hyvissä käsissä

Kokeneet projektipäällikkömme vievät ammattitaidolla suuretkin projektit päätökseen. Ikkunaremontti ei ole koskaan ollut vaivattomampi.

Ainoana Suomessa ISO9001 asennussertifikaatti ja 10 v. asennustyötakuu.

Tutustu ikkunoiden asennukseen taloyhtiössä

 

taloyhtio.jpg

Yhteinen ilme,
omat valinnat

Meillä on paljon kokemusta taloyhtiöiden ikkunaremonteista. Julkisivulle luodaan yhtenäinen ilme, mutta kotinsa tyylin asukas valitsee itse.

Tutustu Tiivi-ikkunoihin

ovi_landing.jpg

Parveke- ja varastonovet,
jotka sopivat ikkunoihin

Tiivin tyylikkäät, pohjoismaiseen rakennustyyliin ja ilmastoon suunnitellut ovet viimeistelevät talon julkisivun ajanmukaiseksi ja yhtenäiseksi.

Tutustu ovimallistoomme

Pyydä tarjous
rivitalo-ikkunaremontti-ikkunan-asentaminen.jpg Rivitalo, remonttikohde, Mikkeli Mikkeliläisen rivitaloyhtiön hallitus valitsi Tiivin Kristalli-ikkunat, mutta asukkaat saivat myös mahdollisuuden yksilöllisiin valintoihin. rivitalo-yksilollinen-ikkunaremontti-ikkuna-paikoilleen.jpg

Rivitalo, remonttikohde, Mikkeli

X

Mikkeliläisen rivitaloyhtiön hallitus teki yhtenäisen valinnan ikkunaremontissaan ja valitsi taloon avattavat Kristalli-ikkunat. Asukkaiden toivomuksesta annettiin kuitenkin mahdollisuus yksilöllisiiin valintoihinkin, kuten erilaisiin kaihtimiin ja kiinteisiin ikkunoihin. Yhdessä asunnossa vaihdettiin esimerkiksi takaoven kätisyys, jotta kulku terassille sujuisi paremmin.

Hankinnan ratkaisi laatu, jonka arviointi perustui aikaisempiin kokemuksiin. Remontti sujui hyvin ja pysyi aikataulussaan. Asuntoa kohden aikaa kului vain muutamia päiviä. Palaute remontista on ollut kiittävää.

Katso lisää
Taloyhtiön ikkunaremontti uudet ikkunat Rivitalo, ikkunaremontti, Salo ”Valmista tuli ja komiat on! Ei olisi uskonut, miten paljon valoisuutta uudet valkoiset ikkunanpuitteet tuovat koko huoneistoon.” Taloyhtiön ikkunaremontti asentaja töissä

Rivitalo, ikkunaremontti, Salo

X

Halikkolaisen rivitalon kaikki muut isot remontit oli jo tehty, joten ikkunaremontti viimeisteli talojen ulkoasun ja täydensi energiatehokkuutta jo aiemmin hankitun maalämmön lisäksi.

Kahdeksan huoneiston yhtiössä ollaan tyytyväisiä sekä itse ikkunoihin ja oviin että asennukseen, joka hoitui ripeästi huoneiston päivävauhdilla. Yksi miinuspuolikin uusista ikkunoista löytyi:

”Nyt tulikin paineita tehdä sisäpuolelle remonttia. Kun on uudet valkoiset ikkunanpuitteet, niin tapetit näyttävät tosi vanhoilta”, naurahtaa taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Jorma Heinonen.


Katso lisää
TiiviOllintieJkl_ulkoa.jpg Rivitalo, oviremontti Jyväskylä Uusien ovien jämäkkä rakenne, tyylikäs kova maalipinta ja erinomaiset lämpöarvot tuovat mukavuutta asumiseen. TiiviOllintieJkl_ulkoa.jpg

Rivitalo, oviremontti Jyväskylä

X

Rivitalon uudet ovet kestävät ja pitävät lämmön kodeissa

Ketunpesä -rivitaloyhtiö halusi oviremontissaan tehdä laadukkaan valinnan. Nyt sisään käydään Tiivi Kristalli ulko-ovista ja parvekeovista. Asukkaita palvelevat pitkään Kristalli-malliston ovien suoranapysymistakuu, toimivuus ja hyvät lämpöominaisuudet.

“Oviremontilla halusimme päästä eroon oviaukosta tulevasta lämpöhukasta. Kristalli-ovien eristävyys on nyt hyvä. Eron aiempaan tuntee selvästi ovien läheisyydessä ollessa jo lämpimän syksyn aikana”, kertoo taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Jarmo Sorvari.

Oviremontti sujui sovitusti, siististi ja aikataulussa.

Katso lisää
rivitalon-ikkunaremontti-rauma.jpg Rivitalo, saneerauskohde, Rauma Uudet Kristalli-ikkunat ja parvekeovet toivat ryhtiä vanhaan rivitaloon. Remontin yhteydessä parannettiin myös ilmanvaihtoa. ikkunat-asennus-rivitalo-rauma.jpg

Rivitalo, saneerauskohde, Rauma

X

Raumalaisen rivitaloyhtiön ikkunaremontissa vaihdettiin 32 asuntoon uudet ikkunat sekä parveke- ja terassiovet. Remontin valmistuttua asukkaat ovat ihastuksissaan talon ryhdistyneeseen ilmeeseen.

”Uudet ikkunat on niin hienot, kertakaikkiaan! Ne ovat jykevät ja vankat verrattuna vanhoihin ja pukevat koko taloa sekä sisä- että ulkopuolelta. Vanhasta talosta on tullut paljon ryhdikkäämpi”, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Marita Varis kertoo.

Asukkaille suuri tekijä on myös ikkunoiden käytettävyys. Easy Lock -lukituksen ansiosta uudet Kristalli-ikkunat on helppo avata ja pestä, mutta erityistä kiitosta saa tyylikäs ja lapsiturvallinen kaihdinmekanismi.

Katso lisää