Ikkunoiden ja ovien laatu ja testaaminen

testaaminen ja laatu

Tiivin tuotteiden pitkät takuuajat perustuvat laatuun, joka luodaan huolellisella kehitystyöllä ja tuotteiden jatkuvalla testaamisella.  

Alalla tyypillisten vakiotestausten lisäksi Tiivi varmistaa ikkunoiden ja ovien laadun ylimääräisillä tuotetesteillä sekä laatututkimuksilla.

Testeissä yhteistyökumppaneitamme ovat riippumattomat tutkimuslaitokset VTT ja Centria. Näissä tutkimuksissa saamme tarvittavaa tietoa oikeiden, laadukkaiden komponenttien valitsemiseksi ja tuotteiden laadun kehittämiseksi.

Tarkkaan tuotetestausprosessiin joutuvat kaikki valmistuksessa käyttämämme osat ja materiaalit. Testaamme itse myös alihankkijoidemme meille toimittamia lisävarusteita ja komponentteja. Emme tyydy kerran hyväksi testattuun tuotteeseen, vaan testaamme satunnaisotannalla tuotteitamme jatkuvasti, varmistaen niiden laadukkuuden sekä turvallisuuden.

Ikkunoiden ja ovien prototyypit käyvät läpi vaativat testit 

Testaamme itse myös alihankkijoidemme toimittamat lisävarusteet ja komponentit.

Ennen markkinoille pääsyä tuotteidemme prototyypit käyvät läpi monipuolisen ja vaativan testausprosessin. Tuotekehityksemme tekee jatkuvaa yhteistyötä tuotetestauksen kanssa, jotta voimme vastata kaikkiin tarpeisiisi mahdollisimman hyvin. Testaamme yksittäisten komponenttien lisäksi myös valmiita ikkunoita. Kun kokonaisuus ratkaisee, me haluamme varmistua parhaasta mahdollisesta lopputuloksesta.

Voimme ylpeydellä kertoa tuotetestausprosesseistamme, sillä haluamme, että saat kotiisi vain parasta. Testatut komponentit kestävät kovassakin käytössä ja tekevät tuotteistamme pitkäikäisiä sekä turvallisia. Saat siis sijoituksellesi tutkitun vastineen, kun ostat Tiiviä.

Kaihtimet

Ikkunakaihtimia testaamme kahdellakin tapaa: säädintä pyörittämällä auki-kiinni-testauksella sekä kaihdinten ylös-alas veto-testauksella.

Venttiilit

Venttiileissä käytetyn materiaalin lujuutta testaamme säätämällä venttiiliä eri asentoihin. Pitkäsulkija
Parvekeovissamme käytettyä pitkäsulkijaa testataan perinteisellä auki-kiinni –menetelmällä, jolla varmistamme mekanismin kestävyyden arjessasi.

Ovijarrut

Testaamme myös parvekeovien ovijarrujen pitävyyttä, jotta ovi voidaan lukita varmasti haluttuun asentoon.

Ikkunat

Suoritamme valmiille ikkunoille esimerkiksi olosuhdetestauksia, joissa varmistamme ikkunan tiiveyden ja vedenpitävyyden kaikkina vuodenaikoina. Tiivis ikkuna on käyttövuosiltaan huomattavan paljon pidempi kuin ikkuna, joka päästää kosteutta läpi.

Mittaamme päivittäin asiakastyytyväisyyttä

NPS-asteikolla nollaa suurempi tulos on hyvä ja yli +50 erinomainen.
Ajantasaisiin tuloksiin voit tutustua täällä: Asiakastyytyväisyys

Yhdistetty tyytyväisyys

Tiivin yhdistetty asiakastyytyväisyys: myynti, tuotteet, asennus ja toimitus.

Ota yhteyttä