Ikkunaremontti

Tiivi hoitaa kaiken tuotteista asennukseen.

 Puhalla kotiisi uutta elämää laadukkailla ovilla ja ikkunoilla. Tiivin vaivaton ikkunaremontti raikastaa niin kotisi ilmettä kuin sisäilmaakin. Tiivin ammattitaitoiselle asennukselle saat 10 vuoden takuun. Halutessasi kierrätämme vanhat ikkunat – niiden kaikki osat voivat uusiokäyttää.

ikkunat-saneeraus-2.jpg

Kun on aika vaihtaa vanhat ikkunat uusiin

Tutustu moderneihin ja klassisiin ikkunatyyleihin, ja valitse omaan tilaasi sopivimmat muodot, lasit ja lisävarusteet laajasta valikoimastamme.

Tutustu Kristalli-ikkunoihin

 

ovet-saneeraus-2.jpg

Uusi ovi päivittää
ensivaikutelman

Ovimallistostamme löydät kotisi tyyliä myötäilevät ovet jokaiseen käyttöön. Räätälöi lisävarusteilla ulko-ovi vastaamaan kaikkia tarpeitasi ja mieltymyksiäsi.

Tutustu ovimallistoomme

10-vuoden-asennustakuu.jpg

Mitä ikkunaremontti maksaa?

Tyypillisen ikkunaremontin kokonaiskustannuksista pelkkien ikkunoiden osuus on noin puolet. Yksittäisen ikkunan hintaan vaikuttaa eniten ikkunan lämmönläpäisykerroin eli U-arvo sekä ikkunan välikarmien määrä. 

Sekä ikkunoiden rakenteessa, laadussa että asennuksessa on eroja, jotka vaikuttavat remontin kustannuksiin. Lue lisää ikkunaremontin hinnasta.

Ripeä asennus - myös talvella!

Ikkunaremontin ei tarvitse odottaa kesään. Asennuspalvelumme
kokeneet ammattilaiset tekevät tarkkaa työtä, ripeästi.
Yhden ikkunan vaihto tapahtuu 15 minuutissa, ja sinä saat
ammattilaistemme työlle kymmenen vuoden takuun. 

Ainoana Suomessa ISO9001 asennussertifikaatti ja 10 v. asennustakuu.

TIIVI-TALVIASENNUS

 

Ei enää lämpöhukkaa tai ikävää vedon tunnetta kotisi sisätiloissa.

Kohti parempaa A-luokkaa

Ovien ja ikkunoiden lämmöneristysominaisuudet vaikuttavat merkittävästi koko kotisi energiatehokkuuteen. Tiivin laadukkaat tuotteet on suunniteltu Suomen olosuhteisiin.

 

Pyydä tarjous
MinunVALO-ulkokuva.JPG Omakotitalo, uudiskohde, Mikkeli Luonnonvalo tulvii MinunVALOn sisätiloihin korkeista Tiivi Kristalli -maisemaikkunoista. MinunVALO-olohuone-maisemaikkuna.jpg

Omakotitalo, uudiskohde, Mikkeli

X

Saimaan rannalle kohonnut teräsrunkoinen loft-koti, MinunVALO, tulvii nimensä mukaisesti luonnonvaloa. Suuret maisemaikkunat ulottuvat kodin oleskelutilassa aina 4,5 metriin ja tuovat tilaan näyttävyyttä ja selkeyttä. Talon olohuoneen järven puoleinen seinä koostuu neljästä maisemaikkunasta.

Terassille johtava liukuovi on toimiva, helppokäyttöinen ja turvallinen ratkaisu talon olohuoneeseen. Se säästää tilaa ja täydentää talon linjan suurista yhtenäisistä lasipinnoista.

Pienemmissä huoneissa maisemaikkunan rinnalla on samassa karmissa avattavia Tiivi Kristalli Kippi-ikkunoita, jotka avautuvat tarpeen mukaan joko sivulta tai yläreunasta.

Katso lisää
Harmaja-Saimaa-ilmakuva.JPG Omakotitalo, uudiskohde, Mikkeli Kookkaat Tiivi Kristalli -maisemaikkunat tuovat Saimaan osaksi sisustusta mikkeliläisessä omakotitalossa. Harmaja-Saimaa-kiintea-ikkuna-kaihtimilla.jpg

Omakotitalo, uudiskohde, Mikkeli

X

Kun talojen keskikoko pienenee, kodin yhteiset tilat avartuvat huolellisella ikkunasuunnittelulla ja -sijoittelulla. Saimaan rannalla sijaitsevassa reilun 130 neliön omakotitalossa katse pysähtyy oleskelutilan ikkunaseinään, joka kohoaa moneen metriin.

Kookkaat ikkunat tuovat paitsi valoa yhteisiin tilaan, myös luonnon osaksi sisustusta.  Mikkeliläisen perheen kodissa, Harmaja Saimaassa, maisemaikkunat on jaettu kolmeen vaakasuoraan valoaukkoon, joita olohuoneessa on kahdessa kerroksessa.

Katso lisää
yksiosainen-suuri-ikkuna-uudistalossa-tiivi-kiintea.jpg Omakotitalo, uudiskohde, Seinäjoki Mullolan perheen selkeälinjaisessa kodissa lähes kaikki ikkunat ovat yksiosaisia, myös tupakeittiön ikkunaseinässä. suurikokoinen-ikkuna-tupakeittiossa-tiivi.jpg

Omakotitalo, uudiskohde, Seinäjoki

X

Talon selkeälinjaisuus näkyy ikkunavalinnoissa. Seinäjoen asuntomessualueella sijaitsevan uudistalon ikkunat ovat läpi talon yksiosaisia. Suuri yhtenäinen lasipinta oleskelutilassa oli perheen toive jo rakentamista pohtiessa. Tupakeittiön ikkunaksi valittiin suuri, pinta-alaltaan kuuden neliömetrin kokoinen Tiivi Kiinteä -maisemaikkuna. Keittiön puolella ikkunan leveys on noin kolme metriä. Tila on avara ja valoisa ja se tarjoaa näkymän suojaisaan puutarhaan. Suurin ikkuna painaa noin 200 kiloa, ja se asennettiin rakennustyömaalla paikoilleen imukuppinosturin avulla.

Katso lisää
uudistalon-ikkunaseina-Tiivi-kiintea-ikkuna.jpg Omakotitalo, uudiskohde, Seinäjoki Peltolan perheen uuden kodin sydän on oleskelutila, jonka ikkunaseinä tuo metsämaiseman ja valon osaksi kotia. Tiivi-kiintea-ikkuna-uudistalossa-ikkunaseina.jpg

Omakotitalo, uudiskohde, Seinäjoki

X

Seinäjoen asuntomessualueella asuvan Peltolan perheen talon oleskelutilan suurin seinä on lähes kokonaan lasipintaa. Se koostuu kahdeksasta 2,3 metriä korkeasta, kahteen kerrokseen sijoitetusta Tiivi Kiinteä -ikkunasta. Perheen äiti, Riina Peltola, toteaa, että ”ikkunaseinä ei ole vain seinä, vaan maisemataulu, joka muuttuu vuodenaikojen mukaan”.

Oleskelutila on kaunis, lämmin ja miellyttävä tila, jossa perhe viihtyy. Muualla talossa ikkunoilla on pienempi rooli. Kapeat vaaka- ja pystymalliset ikkunat toimivat tuuletusikkunoina.


Katso lisää