Tiivi Kristalli sisäänkelaavat sälekaihtimet

Talvi on mainio aika ikkunaremontille!

Yhden ikkunan vaihtoon menee sertifioiduilta ammattilaisiltamme vain hetki, joten kaikkein kovimpia pakkasia lukuunottamatta ikkunoiden vaihto onnistuu helposti myös kylmään vuodenaikaan – ja talo on heti energiatehokkaiden ikkunoiden ansiosta entistä energiatehokkaampi ja vedottomampi.

Tiivin 40-vuotisjuhlien kunniaksi tarjoamme huippuluokan Kristalli-ikkunoiden ostajille mallistomme parhaat, sisäänkelaavat kaihtimet kaupan päälle.

  • Tarjous koskee kuluttaja-asiakkaiden tilaamia omakotitalon ikkunaremontteja 
  • Tarjous on voimassa vuoden 2017 loppuun mennessä tehdyille uusille tilauksille 
  • Ikkunoiden toimitus tammi–helmikuussa 2018

Pyydä nyt tarjous – käymme mittaamassa vanhat ikkunat ja esittelemme sinun kotiisi sopivimmat vaihtoehdot.

Tyylikkäät ja lapsiturvalliset kaihtimet

Kaihtimia on monenlaisia. Premium-valmistajana Tiivi tarjoaa asiakkailleen parasta laatua ja parhaita ominaisuuksia. Toisin kuin tavanomaisissa sälekaihtimissa, Tiivin sisäänkelaavissa kaihdinmalleissa narut eivät jää roikkumaan ikkunan sisäpuolelle. Tämän ansiosta ikkunat ovat sekä tyylikkäitä että turvallisia. 

Kristalli-sälekaihdin on myös kaunis ratkaisu, sillä ikkunan sisäpuoli pysyy kaihtimien asennosta riippumatta tyylikkään pelkistetyn näköisenä. Kaihtimen nosto ja kääntö tapahtuvat yhdestä säätimestä, sisäpuolella on siis näkyvissä vain yksi siisti nuppi. 

Vaivaton asennus ja vakuuttavat takuuajat

Tiivin ammattilaisten kanssa ikkunoiden valinta ja asennus käyvät vaivattomasti. Asennuspalvelumme on ainoana Suomessa saavuttanut laatusertifikaatti ISO 9001-2000:n. Sertifioinnin ansiosta voimme antaa asennustyölle Suomen pisimmän takuun, 10 vuotta.

Lue lisää Tiivin asennuksesta:

Ikkunat ja ovet asennustakuu ja tuotetakuu