Nyt kannattaa laittaa kodin energiansäästö kerralla uusiin karmeihin. Paras tapa on valita kotiin laadukkaat nelilasiset Tiivi Kristalli -ikkunat. Ne ovat valinta, jolla teet asumisesta parempaa vuosikymmeniksi eteenpäin.

Energiatehokkuus ainakin +50 %

4-lasinen Tiivi Kristalli -ikkuna on lähes 50 % energiatehokkaampi kuin 3-lasinen vakioikkuna. Vanhoihin alkuperäiskunnossa oleviin ikkunoihin verrattuna ero on parhaimmillaan jopa 80 %.  

Taulukon kuvaus:

A. 1980 -luvun OKT alkuperäiset ikkunat, U-arvo 2,0.
B. 3-lasinen vakioikkuna , U-arvo 1,0.
C. 4-lasinen Tiivin matalaenergiaikkuna , U-arvo 0,6.


Energiatehokkuus tarkoittaa parempaa asumismukavuutta, kestävän kehityksen tukemista sekä selvää rahallista säästöä. Esimerkiksi omakotitalon ikkunapinnan ollessa
20 m
2säästöä kertyy kymmenessä vuodessa yli 3000 €. 
Vanhemmissa taloissa säästö on vielä suurempi.

Tiivi Kristalli on varma valinta 

Tiivi Kristalli on edistyksellinen ja energiatehokas ikkuna. Täydellinen ulkopuolen alumiinijärjestelmä on käynyt läpi tiukan käyttö- ja olosuhdetestauksen. Nelilasisessa Kristalli-ikkunassa kolminkertainen energialasielementti on sijoitettu sisäpuitteeseensuojaan ulkoilmalta. Ikkunoissa on myös markkinoiden vahvimmat piilosaranat, ja EasyLock-lukitusmekanismin avulla ikkunat on helppo avata yhdestä painikkeesta. 

Lue lisää Tiivi Kristallista >

 


Matalaenergiaikkunoissa on yleensä huonompi mobiilisignaalin läpäisy kuin tavallisissa ikkunoissa. Ratkaisumme on ikkunoihin asennettava huoltovapaa Tiivi Connect Antenni, joka varmistaa mobiilisignaalitoimivuuden sisätiloissa. 

Lue lisää Tiivi Connect Antennista >

Nelilasisen Tiivi Kristallin ylivoimaiset edut: 

  • Se on energiatehokkaampi ja eristää paremmin ääntä 
  • Siinä on tavallista ikkunaa parempi auringonsuojaus 
  • Huurtumaton lasi on aina kirkas  
  • Teet sekä taloudellisen että ekologisen valinnan

Varaa aikasi maksuttomaan kartoitukseen 

Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme tapaamisen asiantuntijamme kanssa. Ikkuna- ja ovikartoitus on sinulle täysin maksuton. 

Voit myös soittaa maksutta myyntipalveluumme 0800 184 484 arkisin klo 820.


 Kyllä
 Ei

Antamiasi tietoja voidaan käyttää Inwido Finland Oy:n tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@inwido.fi). Inwido Finland Oy:n tietosuojakäytäntö