Loft-talon ikkunat tuovat taloon maksimaalisen määrän valoa

Maisemaikkunat järven rannalle rakennetussa omakotitalossa

MinunVALOn ulkoverhous on käsittelemätöntä lehtikuusta. Ikkunoissa on yhdistelty tyylikkäästi yhteen sopivia avattavia kippi-ikkunoita ja kiinteitä ikkunoita. 

Teräsrunkoisia loft-taloja rakentavan MinunLOFTin messukohde MinunVALO tuo nimensä mukaisesti valon kotiin.

Sen oleskelutilan suuret korkeat maisemaikkunat ulottuvat 4,5 metrin korkeuteen. Kahdelle seinälle asettuvat olohuoneen Tiivi Kristalli -ikkunat tarjoavat upean järvimaiseman. Viereisestä Tiivi-liukuovesta on pääsy terassille samoihin Saimaan maisemiin. Maisemaikkunat ovat myös osa alakerran spa-osastoa. Jopa kylpyammeessa rentoutuessa ympärillä on maisema, jossa silmä ja mieli lepää.

MinunVALOn ikkunoissa on käytetty tyylikkäitä kiinteän ja avattavan ikkunan yhdistelmiä.  Suomalaisiin oloihin suunniteltu Kristalli-malliston kiinteän ja avattavan ikkunan yhdistelmä mahdollistaa maksimaalisen valoaukon, yhteensopivan ulkoasun ja erinomaisen toimivuuden molemmissa osissa.

Ikkunoiden karmit ja puitteet ovat väriltään täysin mustat. Puitteet ovat modernit ja sirot. Musta väri kehystää maisemaa ja tuo kontrastia loft-tyyppisen talon sisustukseen.

Kippi-ikkunat tyylikäs ja käytännöllinen yksityiskohta

Lattiaan saakka ulottuvat maisemaikkunat olohuoneessa ja järvimaisema

Olohuoneen näyttävät kiinteät ikkunat.

Kohteen avattavat ikkunat ovat Tiivi Kristalli Kippi-ikkunoita. Niiden erikoisheloitus mahdollistaa muun muassa turvallisen tuuletuksen. Kippi-ikkuna kääntyy yhdellä kädenliikkeellä yläosastaan tuuletusasentoon tai aukeaa sivulle, kuten perinteinen ikkuna. Piilosaranoinnin ansiosta kippi-ikkunan sisäpuite muistuttaa kiinteän ikkunan ulkonäköä, joten talon ikkunat muodostavat sekä ulko- että sisäpuolelta katsottuna harmonisen kokonaisuuden.

Kohteen ovet ovat tyylikkään mustat ja toimivuudeltaan ja energiatehokkuudeltaan erinomaiset Tiivi ulko-ovet. Pääsisäänkäynnin oven vieressä ja yläpuolella on kiinteät ikkunat, jotka tuovat valoa myös eteistilaan. Ikkunat on suunniteltu siten, että luonnonvalo kulkee läpi koko talon.

MinunVALOn makuuhuoneissa on huomioitu hätäpoistuminen suuremmilla, yhdestä painikkeesta avautuvilla kippi-ikkunoilla. Easylock ja jykevä piilosaranointi mahdollistavat helppokäyttöisyydellään turvallisen poistumisen hätätilanteessa.

”Taloon valittiin laadukkaat ja näyttävät ikkunat, jotka edistävät rakennuksen energiatehokkuutta. Olemme messutalon ikkunavalintaan erittäin tyytyväisiä”, toteaa MinunLOFTin projektimanageri Noora Helle.

MinunVALO loft ja maisemaikkunat Mikkelin asuntomessuilla

Lue lisää

Maisemaikkuna_Tiivi_Kristalli_MinunVALO_Asuntomessut.jpg

Yläkuvassa näkyvä olohuoneen kulma näytti rakennusvaiheessa kevättalvella 2017 tältä. Noora Helle esittelee taloa Tiivin Lauri Pälvimaalle. 

Ota yhteyttä