Ominaisuudet

Ikkunamallistomme on vastaus asiakkaidemme tarpeisiin. Tiivi Kristalli-malliston materiaalit ja ominaisuudet vastaavat korkeisiin laatuvaatimuksiimme.

ikkunan lukitus easylock


Kristalli-ikkunoiden täydellinen ulkopuolen alumiinijärjestelmä on käynyt läpi tiukan käyttö- ja olosuhdetestauksen. Ulkopuolen alumiinilla on erinomainen säänkestävyys kaikkina vuodenaikoina. Alumiinipinnat ovat sileät ja huolellisesti viimeistellyn näköiset.

Lue lisää Tiivin tuotteiden laadusta ja testaamisesta

Kestävät rakenneratkaisut

Lamellirakenteinen sisäpuite on rakenteensa ja tavanomaisesta poikkeavan valmistustapansa ansiosta markkinoiden vahvin. Sisäpuite on kestävyytensä lisäksi vääntymätön sekä tehokkaasti lämpöä eristävä.

EasyLock-lukitus: vaivattomuutta ikkunan käyttöön

Ainutlaatuinen Tiivi EasyLock -lukitusmekanismi tekee Kristalli-ikkunoista ennenäkemättömän helppokäyttöisiä. Sisäpuite avataan ja suljetaan yhdellä kiinteästi asennetulla painikkeella ja ulkopuite kiinteillä pienpainikkeilla, jolloin irtokahvoja ei tarvitse koskaan etsiä. Laakeroinnin ansiosta EasyLock on kevyt käyttää vuosienkin jälkeen.

EasyLockin jykevyys perustuu koko ikkunan kiertävään kehärakenteeseen, joka jäykistää ikkunarakennetta ja pakottaa ikkunan sullkeutumaan tasaisesti ja tiiviisti koko mitaltaan. Lukituskieliä on paitsi puitteen ulkoreunassa, myös ylä- ja alareunassa.

Olemme huomioineet avausmekanismissa myös perheen pienempien turvallisuuden. Lapsilukon ansiosta salpa ei aukea pelkästään kahvaa kääntämällä, vaan ikkunan avaaminen edellyttää myös varmistuspainikkeen käyttöä. 

Lue lisää EasyLock-lukituksesta

Edistyksellistä ikkunatekniikkaa

Kristalli-ikkunoissa on markkinoiden laadukkaimmat ja vahvimmat piilosaranat. Kestävän rakenteensa ansiosta suuretkaan ikkunat eivät tarvitse avattaessa lisätukea. Saranat säilyttävät ryhtinsä yli vuosikymmenien ja niitä on helppo säätää ikkunaa irrottamatta. 

Piilosaranoiden ansiosta sisäpuitteessa ei näy saranoita tai peitekilpiä, joten ikkunasi näyttävät hyvältä ollen samalla käyttömukavuudeltaan ylivertaiset.  

Lue lisää piilosaranoista Ikkunablogista: Säädettävä sarana pidentää ikkunan elinkaarta

Säädettävä piilosarana

Ota yhteyttä