Kerrostalon ja rivitalon ikkunaremontti

Tiivin asentajat taloyhtiön ikkunaremonttia tekemässä

Tiivi hoitaa kerrostalon tai rivitalon ikkunaremontin tehokkaasti ja laadukkaasti. Prosessimme on vaivaton sekä taloyhtiön, isännöitsijän että asukkaiden kannalta. 

Suurkohteiden asennustyöt aloitamme aina tekemällä malliasennuksen ennen pääurakan alkua, jotta asukkailla on mahdollisuus tutustua lopputulokseen jo etukäteen.  Hoidamme ikkuna-asennuksen turvallisesti ja siististi asunto kerrallaan, jotta asennusprosessi olisi mahdollisimman vaivaton kaikille talon asukkaille. Urakan etenemisestä tiedotetaan lisäksi säännöllisesti.

Erilaiset työvälineet, kuten nostimet tulevat suoraan Tiiviltä. Mikäli tarvikehankintoja täytyy urakan aikana tehdä, käytämme ainoastaan hyväksi todettuja ja luotettavia kumppaneitamme. 

Ikkunaremonttiin voidaan yhdistää myös kerrostalon ilmanvaihdon kustannustehokas Invent-saneeraus. 

Ympäristöasiat huomioiden

Huomioimme ympäristöasiat prosessin elinkaaren aikana käyttämällä tuotteissamme vain sertifioitua puutavaraa, allergiaystävällisiä ja ympäristöä vähän kuormittavia maaleja sekä vastaamalla rakennusjätteen ja vanhojen ikkunoiden huolellisesta kierrättämisestä. 

Tiivin asennustöihin sisältyy ainoana asennuspalveluna Suomessa 10 vuoden takuu.

Tiivin takuu

Suurkohteiden Tiivi-ikkunoille tarjoamme 2 vuoden teknisen takuun, jonka voimassaoloaika alkaa heti urakan päätyttyä. Takuuajan puitteissa suoritamme jälkitarkastuksen, jonka yhteydessä tarkistamme ikkunoiden ja asennuksen toimivuuden sekä teemme tarvittavat muokkaukset. Lisäksi kaikkiin Tiivin asennustöihin sisältyy ainoana asennuspalveluna Suomessa 10 vuoden takuu. 

Lue lisää ikkunaremontin suunnittelusta taloyhtiössä. 

Laajennettu Tiivi Kristalli -asennus: huonekalujen siirto, suojaus ja ikkunoiden pesu helpossa palvelupaketissa

Taloyhtiöiden ikkunaremontteja varten olemme räätälöineet laajennetun Tiivi Kristalli -asennuspaketin. Tavanomaisesta asennuksesta poiketen Kristalliasennukseen kuuluu työmaan lähellä olevien huonekalujen siirto ja suojaus, työmaan siivous ja ikkunoiden pesu. Laajennettu palvelupaketti helpottaa asukkaiden elämää remontin keskellä ja asunto jää siistiin kuntoon heti remontin jälkeen. 

Tiivi Kristalli -asennuksella taloyhtiön ikkunaremontti sujuu helposti ja vaivattomasti kaikille osapuolille. Asukkaiden ei tarvitse huolehtia asuntonsa valmisteluista ja jälkikäteen siivoamisesta, sillä me hoidamme sen heidän puolestaan.

 

Laajennetun asennuspalvelun vaiheet

TIEDOTTAMINEN

 • Yleistiedotus noin viikkoa ennen työmaan aloitusta
 • Huoneistokohtaisesti tiedotamme 1-2 päivää ennen asunnon ikkunoiden vaihdon aloitusta

TYÖMAAN  VALMISTELU 

 • Asentajat auttavat ikkuna-aukon lähellä olevien huonekalujen siirtämisessä 
 • Kulkuväylät suojataan Tiivi-asennusmatoilla 
 • Asentajat suojaavat ikkunan välittömässä läheisyydessä olevat huonekalut pölyltä 

ASENNUKSEN  JÄLKEEN 

 • Imuroimme ikkuna-aukkojen ympäristön asennuksen päätteeksi 
 • Suoritamme peruspesun: pesemme lasit ja pyyhimme karmit 
 • Siirrämme huonekalut takaisin paikoilleen 
 • Toimitamme vanhat ikkunat kierrätykseen, ja näin materiaali päätyy uusiokäyttöön 

ASUKASKYSELY JA  JÄLKITARKASTUS 

 • Ikkunoiden ja ovien vaihdon jälkeen tehdään ensimmäinen asukaskysely. Mahdolliset puutteet korjataan viipymättä 
 • Noin kaksi vuotta remontin jälkeen suoritetaan jälkitarkastus, jonka yhteydessä tarkistetaan ikkunoiden ja asennuksen toimivuus sekä tehdään tarvittavat korjaukset 
Pyydä tarjous