Ikkunaremontti

Tiivi hoitaa kaiken tuotteista asennukseen.

 Puhalla kotiisi uutta elämää laadukkailla ovilla ja ikkunoilla. Tiivin vaivaton ikkunaremontti raikastaa niin kotisi ilmettä kuin sisäilmaakin. Tiivin ammattitaitoiselle asennukselle saat 10 vuoden takuun. Halutessasi kierrätämme vanhat ikkunat – niiden kaikki osat voivat uusiokäyttää.

ikkunat-saneeraus-2.jpg

Kun on aika vaihtaa vanhat ikkunat uusiin

Tutustu moderneihin ja klassisiin ikkunatyyleihin, ja valitse omaan tilaasi sopivimmat muodot, lasit ja lisävarusteet laajasta valikoimastamme.

Tutustu Kristalli-ikkunoihin

 

ovet-saneeraus-2.jpg

Uusi ovi päivittää
ensivaikutelman

Ovimallistostamme löydät kotisi tyyliä myötäilevät ovet jokaiseen käyttöön. Räätälöi lisävarusteilla ulko-ovi vastaamaan kaikkia tarpeitasi ja mieltymyksiäsi.

Tutustu ovimallistoomme

10-vuoden-asennustakuu.jpg

Mitä ikkunaremontti maksaa?

Tyypillisen ikkunaremontin kokonaiskustannuksista pelkkien ikkunoiden osuus on noin puolet. Yksittäisen ikkunan hintaan vaikuttaa eniten ikkunan lämmönläpäisykerroin eli U-arvo sekä ikkunan välikarmien määrä. 

Sekä ikkunoiden rakenteessa, laadussa että asennuksessa on eroja, jotka vaikuttavat remontin kustannuksiin.

Lue lisää ikkunaremontin hinnasta

 

Entistäkin helpompi ikkunaremontti: laajennettu Tiivi Kristalli -asennuspalvelu

Tuntuuko ikkunaremonttiin valmistautuminen ja huonekalujen siirtäminen hankalalta kiireiden tai vaikkapa asukkaiden korkean iän vuoksi? Ikkunaremonttien helpottamiseksi olemme räätälöineet laajennetun Tiivi Kristalli -asennuspaketin. Tavanomaisesta asennuksesta poiketen asennuspakettiin kuuluu työmaan lähellä olevien huonekalujen siirto ja suojaus, työmaan siivous ja lopuksi ikkunoiden pesu. 

Tutustu Tiivi Kristalli -asennuspalveluun 

 

Ripeä asennus - myös talvella!

Ikkunaremontin ei tarvitse odottaa kesään. Asennuspalvelumme
kokeneet ammattilaiset tekevät tarkkaa työtä, ripeästi.
Yhden ikkunan vaihto tapahtuu 15 minuutissa, ja sinä saat
ammattilaistemme työlle kymmenen vuoden takuun. 

Ainoana Suomessa ISO 9001-2015 asennussertifikaatti ja 10 v. asennustakuu.

TIIVI-TALVIASENNUS

 

Ei enää lämpöhukkaa tai ikävää vedon tunnetta kotisi sisätiloissa.

Kohti parempaa A-luokkaa

Ovien ja ikkunoiden lämmöneristysominaisuudet vaikuttavat merkittävästi koko kotisi energiatehokkuuteen. Tiivin laadukkaat tuotteet on suunniteltu Suomen olosuhteisiin.

 

Pyydä tarjous
Liukuoviseinä Wienerberger Jokiduo Omakotitalon ovet Pori Ikkunoiden karmisyvyydet vaihtelevat eri huoneissa siten, että ikkunoiden ja ovien linjat sointuvat hyvin yhteen. Liukuovet asuntomessut Pori Jokiduo

Omakotitalon ovet Pori

X

Mahtava liukuovi avaa jokimaiseman oleskelutiloihin

JokiDuo on kahden klassisen modernin erillistalon kokonaisuus. Kokemäenjoen vehreät näkymät on hyödynnetty kiinnittämällä erityistä huomiota sisätilojen jatkuvuudelle katettujen terassien ja parvekkeiden kautta kohti jokirantaa. Siihen tarjoavat mahdollisuuden Klas1:n huippuluokan maisemaikkunat. Ovet on valittu Tiivin korkeatasoisesta Kristalli-ulko-ovimallistosta.

Katso lisää
Olohuoneen maisemaikkunat asuntomessut Kastelli-talo Villa Karhu Omakotitalon energiatehokkaat ikkunat Pori Tiivin ikkunat vähentävät osaltaan kodin lämmityskustannuksia ja lisäävät asumismukavuutta. Olohuoneen maisemaikkunat asuntomessut Kastelli-talo Villa Karhu

Omakotitalon energiatehokkaat ikkunat Pori

X

Energiatehokkaat ikkunat lisäävät asumismukavuutta

Neliön mallinen talo suunniteltiin täysin perheen toiveiden mukaan, joissa korostuivat tehokkaat neliöt, riittävä säilytystila sekä energiatehokkuus ja uusiutuvan energian hyödyntäminen.

Katso lisää
Asuntomessut Pori Kastelli Viva ikkunaseinä Omakotitalon korkeat ikkunat Pori Yli 36 neliön olohuoneen ja keittiön yhdistävässä tilassa useamman ikkunan sarja avaa näkymät koko talon levyiselle avoterassille. Asuntomessut Pori Kastelli Viva ikkunaseinä

Omakotitalon korkeat ikkunat Pori

X

Suuret lasipinnat yhdistävät oleskelutilat terassille

Kokemäenjoen läheisyyteen rakennetun kaksikerroksisen modernin puutalon kruunaavat olokeittiön ja yläkerran aulan näyttävät ikkunarivistöt.    

Yli 36 neliön olohuoneen ja keittiön yhdistävässä tilassa useamman ikkunan sarja avaa näkymät koko talon levyiselle avoterassille. Yläkerran aulatila jatkuu parvekkeelle, jossa myös kaiteet ovat lasia.

Katso lisää
Asuntomessut Porissa Kastelli Herukka olohuoneen maisemaikkunnat Omakotitalon suuret ikkunapinnat Pori Koti on 82 neliömetrin kompakti kokonaisuus, jossa neliöitä ei ole hukattu käytävätiloihin. Asuntomessut Porissa Kastelli Herukka olohuoneen maisemaikkunnat

Omakotitalon suuret ikkunapinnat Pori

X

Porin Karjarannassa sijaitsevan eläkeläis­pariskunnan kodin sydän on avara tupakeittiö

Tilan kahdesta suuresta Tiivin ikkunasta avautuu näkymä helppohoitoiselle pihalle. 

”Yhtenäinen iso tupakeittiö ja laaja ikkunapinta tuovat kotiin paljon tilantuntua”, Jyri Lähteenlahti talon toimittaneelta Kastellilta kertoo.

Katso lisää