Ikkunaremontti

Tiivi hoitaa kaiken tuotteista asennukseen.

 Puhalla kotiisi uutta elämää laadukkailla ovilla ja ikkunoilla. Tiivin vaivaton ikkunaremontti raikastaa niin kotisi ilmettä kuin sisäilmaakin. Tiivin ammattitaitoiselle asennukselle saat 10 vuoden takuun. Halutessasi kierrätämme vanhat ikkunat – niiden kaikki osat voivat uusiokäyttää.

ikkunat-saneeraus-2.jpg

Kun on aika vaihtaa vanhat ikkunat uusiin

Tutustu moderneihin ja klassisiin ikkunatyyleihin, ja valitse omaan tilaasi sopivimmat muodot, lasit ja lisävarusteet laajasta valikoimastamme.

Tutustu Kristalli-ikkunoihin

 

ovet-saneeraus-2.jpg

Uusi ovi päivittää
ensivaikutelman

Ovimallistostamme löydät kotisi tyyliä myötäilevät ovet jokaiseen käyttöön. Räätälöi lisävarusteilla ulko-ovi vastaamaan kaikkia tarpeitasi ja mieltymyksiäsi.

Tutustu ovimallistoomme

10-vuoden-asennustakuu.jpg

Mitä ikkunaremontti maksaa?

Tyypillisen ikkunaremontin kokonaiskustannuksista pelkkien ikkunoiden osuus on noin puolet. Yksittäisen ikkunan hintaan vaikuttaa eniten ikkunan lämmönläpäisykerroin eli U-arvo sekä ikkunan välikarmien määrä. 

Sekä ikkunoiden rakenteessa, laadussa että asennuksessa on eroja, jotka vaikuttavat remontin kustannuksiin. Lue lisää ikkunaremontin hinnasta.

Ripeä asennus - myös talvella!

Ikkunaremontin ei tarvitse odottaa kesään. Asennuspalvelumme
kokeneet ammattilaiset tekevät tarkkaa työtä, ripeästi.
Yhden ikkunan vaihto tapahtuu 15 minuutissa, ja sinä saat
ammattilaistemme työlle kymmenen vuoden takuun. 

Ainoana Suomessa ISO 9001-2015 asennussertifikaatti ja 10 v. asennustakuu.

TIIVI-TALVIASENNUS

 

Ei enää lämpöhukkaa tai ikävää vedon tunnetta kotisi sisätiloissa.

Kohti parempaa A-luokkaa

Ovien ja ikkunoiden lämmöneristysominaisuudet vaikuttavat merkittävästi koko kotisi energiatehokkuuteen. Tiivin laadukkaat tuotteet on suunniteltu Suomen olosuhteisiin.

 

Pyydä tarjous
Terassi ulkoa – Kastelli City Omakotitalon valoisat maisemaikkunat Mikkeli Kompaktin kokoisen omakotitalon sydän on keittiö–olohuone, johon Tiivin Kristalli-ikkunat tuovat valoa. Kastelli-City-ulkokuva.jpg

Omakotitalon valoisat maisemaikkunat Mikkeli

X

Kokemukset rakentamisesta ja omakotitaloasumisesta loivat selkeät sävelet mikkeliläisen pariskunnan uuden kodin rakentamiselle. Kompaktin kokoisesta talosta haluttiin toimiva, valoisa ja avara kokonaisuus. Sellainen myös rakennettiin, jopa suunniteltua nopeammassa aikataulussa.

Valittujen hankintojen ratkaisivat laadun lisäksi myös kotimaisuus ja suomalaisen työn tukeminen. Lähes 100-neliöisen talon sydän on avara 40-neliöinen keittiö–olohuone -kokonaisuus, johon tulvii valoa lähes lattiasta kattoon ulottuvista Tiivin maisemaikkunoista.

Katso lisää
Ulkokuva – Muuramen Helmi Omakotitalon maisemaikkunat Mikkeli Täyskorkeat Tiivin kiinteät ikkunat ja terassin ovi asennettiin paikoilleen jo talotehtaalla. Maisemakuva pihalta – Muuramen Helmi

Omakotitalon maisemaikkunat Mikkeli

X

Saimaan rantatörmällä sijaitseva puutalo on kompakti, yrittäjänaisen toiveiden mukainen koti. Maanläheisillä ja mattapintaisilla sävyillä sisustettuihin huoneisiin tulvii luonnonvaloa täyskorkeista, lattian rajapinnasta kattoon nousevista kiinteistä Tiivin ikkunoista.

Yhteen tasoon suunnitellun talon huonekokonaisuus elää asukkaan tarpeiden mukaan. Muurametalojen toimittama muuttovalmis koti on huoleton ratkaisu myös vaativalle rakentajalle. Muuttovalmistoimituksissa on lukuisia vaihtoehtoja ja rakentaja voi suunnitteluvaiheessa vaikuttaa moniin yksityiskohtiin – myös ikkunoiden ja ovien osalta.

Katso lisää
Ilmakuva, ulkokuva – MinunVALO Loft-talon ikkunat Mikkeli Luonnonvalo tulvii MinunVALOn sisätiloihin korkeista Tiivi Kristalli -maisemaikkunoista. Olohuone maisemaikkuna – MinunVALO

Loft-talon ikkunat Mikkeli

X

Saimaan rannalle kohonnut teräsrunkoinen loft-koti, MinunVALO, tulvii nimensä mukaisesti luonnonvaloa. Suuret maisemaikkunat ulottuvat kodin oleskelutilassa aina 4,5 metriin ja tuovat tilaan näyttävyyttä ja selkeyttä. Talon olohuoneen järven puoleinen seinä koostuu neljästä maisemaikkunasta.

Terassille johtava liukuovi on toimiva, helppokäyttöinen ja turvallinen ratkaisu talon olohuoneeseen. Se säästää tilaa ja täydentää talon linjan suurista yhtenäisistä lasipinnoista.

Pienemmissä huoneissa maisemaikkunan rinnalla on samassa karmissa avattavia Tiivi Kristalli Kippi-ikkunoita, jotka avautuvat tarpeen mukaan joko sivulta tai yläreunasta.

Katso lisää
Ilmakuva – Harmaja Saimaa Omakotitalon maisemaikkunat Saimaan rannalla Kookkaat Tiivi Kristalli -maisemaikkunat tuovat Saimaan osaksi sisustusta mikkeliläisessä omakotitalossa. Kiinteä ikkuna kaihtimilla – Talo Harmaja Saimaa

Omakotitalon maisemaikkunat Saimaan rannalla

X

Kun talojen keskikoko pienenee, kodin yhteiset tilat avartuvat huolellisella ikkunasuunnittelulla ja -sijoittelulla. Saimaan rannalla sijaitsevassa reilun 130 neliön omakotitalossa katse pysähtyy oleskelutilan ikkunaseinään, joka kohoaa moneen metriin.

Kookkaat ikkunat tuovat paitsi valoa yhteisiin tilaan, myös luonnon osaksi sisustusta.  Mikkeliläisen perheen kodissa, Harmaja Saimaassa, maisemaikkunat on jaettu kolmeen vaakasuoraan valoaukkoon, joita olohuoneessa on kahdessa kerroksessa.

Katso lisää