Asennus ratkaisee remontin laadun

Tiivi-Kristalli-ikkuna-asennus-rivitaloon.jpg

Laadukkaat tuotteet edellyttävät laadukkaan asennustyön parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Saat parhaan mahdollisen lopputuloksen ikkunaremontillesi, kun uudet Tiivi-tuotteesi asentavat paikoilleen alansa parhaat ja vaativan Tiivi-asennuskoulutuksen läpikäyneet asentajat. Laadukkaan työnjäljen säilyttämiseksi he päivittävät osaamistaan säännöllisesti. Mottomme onkin: suoritamme työn aivan kuin tekisimme sen itsellemme.

Suoritamme työn aivan kuin tekisimme sen itsellemme.

Koemme erittäin tärkeänä saumattoman yhteistyö myyjän ja asentajan välillä. Turvaamme sen avulla onnistuneen lopputuloksen remontillesi. Asennustyö on nopea ja siisti prosessi, kun hyödynnät asennusammattilaisiamme. Työn jälki on aina listoja myöten viimeisteltyä – toimimme avaimet käteen periaatteella. Lisäksi asentajamme opastavat tuotteiden käytössä.

asennustakuu.pngAsennustyömme on ainoana Suomessa saavuttanut laatusertifikaatti ISO 9001-2015. Sen ansiosta pystymme tarjoamaan takuun kaikille asennustöillemme 10 vuodeksi.
 
 

Hyvin hoidettu ikkuna-asennus palkitsee

  • pitkäikäisyydellä
  • toimivuudella
  • lämmityskustannusten pienentymisellä
  • ulkoäänien vaimentumisella

Asennustyön osuudesta voit hyödyntää kotitalousvähennyksen. Minimoimme tuotteista ja toiminnasta aiheutuvat ympäristövaikutukset kaikissa tuotteen elinkaaren vaiheissa, mm. huolehtimalla halutessasi entisten ikkunoidesi kierrätyksestä.

Tiivi-ikkunaremontti on elämäsi helpoin remontti.

 

Tutustu asennusprosessiimmeOta yhteyttä