Saimaan rannalla sijaitsevan puutalon täyskorkeat lähes lattiasta kattoon ylettyvät kiinteät Tiivi-ikkunat talon terassilla, johon on käynti modernin tupakeittiön lasiovista

Ikkunat paikoilleen jo talotehtaalla

Saimaan rantatörmällä sijaitseva puutalo on kompakti, yrittäjänaisen toiveiden mukainen koti. Maanläheisillä ja mattapintaisilla sävyillä sisustettuihin huoneisiin tulvii luonnonvaloa täyskorkeista, lattian rajapinnasta kattoon nousevista kiinteistä Tiivin ikkunoista. Reilun sadan neliön kokoiseen puutalokotiin tuo runsaasti lisää väljyyttä laaja terassi, jolle on käynti modernin tupakeittiön lasiovista. 

Lue lisää

Etsi lähin asiantuntija: Ikkunaremontti Mikkeli

Yhteen tasoon suunnitellun talon huonekokonaisuus elää asukkaan tarpeiden mukaan. Muuttovalmis koti on huoleton ratkaisu myös vaativalle rakentajalle. Muuttovalmistoimituksissa on lukuisia vaihtoehtoja ja rakentaja voi suunnitteluvaiheessa vaikuttaa moniin yksityiskohtiin – myös ikkunoiden ja ovien osalta. 

Tiivin terassiovi kookkaiden ikkunoiden rinnalla tuo Saimaan maisemat ja valon osaksi talon yleisilmettä.

Valitut ikkunat ja ovet toimitetaan suoraan Muurametalojen talotehtaalle, jossa ne asennetaan valmiiksi tontille toimitettaviin moduuleihin. Yrittäjänaisen moderni puutalo on rakennettu neljästä isosta moduulista, jotka asennettiin ripeästi säältä suojassa paikoilleen. Nopea asennus varmistaa, että talon rakenteet pysyvät kuivina.

 

Tiivin terassiovi kookkaiden ikkunoiden rinnalla tuo Saimaan maisemat ja valon osaksi kotia.