Tiivi näkyvästi mukana Pirkan Pyöräilyssä

Kesäkuun alussa järjestettävään Pirkan Pyöräilyyn osallistuu 14 hengen joukkue Tiivin tunnusten alla. Ryhmässä on mukana sekä hyvin kokeneita pyöräilijöitä että lajia vähemmän harrastaneita. Kaksi kokeneinta pyöräilijää suuntaa 217 kilometrin mittaiselle Pirkan Lenkille, muista osallistujista puolet on valinnut 134 kilometrin Klassikko-matkan, toinen puoli 40 kilometrin Pirkan Pyhä -reitin.

Pirkan Pyöräily on Suomen suurin pyöräilytapahtuma ja se järjestetään vuosittain sunnuntaina kaksi viikkoa ennen juhannusta. Päämatkat Pirkan Lenkki ja Klassikko kiertävät Näsijärven ympäri Suomen kauneimmaksi kutsutulla reitillä.  

Tiivi tukee osallistujia maksamalla osallistumismaksun ja pukemalla kaikki pyöräilijät yhtenäisiin asuihin. Itsekin Pirkan Pyöräilyyn osallistuva Inwido Finlandin henkilöstöjohtaja Marko Kohvakka korostaa, että idea pyöräilytapahtumaan osallistumisesta on lähtöisin henkilöstöltä. Vuonna 2016 tavoitteena on osallistua tapahtumaan vielä suuremmalla joukkueella.

”Tällaisista, henkilöstöstä nousevista hankkeista voi olla ylpeä ja Inwido Finland haluaa myös työnantajana olla niitä tukemassa. Työelämän ja vapaa-ajan sopusoinnusta on pitkän päälle hyötyä molemmille osapuolille”, Kohvakka sanoo.

Tapahtumaa voi seurata Pirkan Pyöräilyn verkkosivuilla osoitteessa www.pirkankierros.fi ja tapahtuman Facebook-sivuilla.