Kiintea-maisemaikkuna-olohuone.jpg

Kiinteästä Tiivi-ikkunasta entistä tiiviimpi ja paremmin ääntä eristävä

Tiivi on uudistanut erityisesti suuriin maisemaikkunoihin sopivan kiinteän ikkunan. Tiivi Kiinteän uudistettu rakenne mahdollistaa mm. ääneneristävyyden ja ikkunan murtosuojauksen parantamisen. 

Ikkunan uudistuksilla vastataan myös yleistyvään tarpeeseen vaimentaa sisätiloihin kulkeutuvaa melua. Ääneneristävyydellä on merkitystä etenkin tiiviisti rakennetuilla asuinalueilla, joilla on aiempaa useammin kaavamääräyksiin perustuvia vaatimuksia rakenteiden melunvaimennusominaisuuksista.

Tiivi Kiinteän tukeva rakenne mahdollistaa paksujen ääneneristyslasien asentamisen kestävästi ja turvallisesti. Lisävarusteena tilattavalla Kiinteä dB -rakenteella saavutetaan jopa 39 dB tieliikennemelun ääneneristys, joten ikkunat sopivat myös lento- ja liikennemelualueille rakentamiseen.  

Kiinteä dB -rakenne mahdollistaa myös vanhojen asuntojen melusuojauksen parantamisen yksinkertaisella tavalla.

Murronsuojakiila estää lasin irrottamisen

Ikkunan lasituksessa käytetään patentoitua murronsuojakiilaa. Kiilat pitävät lasin paikallaan ja estävät lasin irrottamisen ilman asianmukaisia työkaluja ja helpottavat myös ikkunoiden turvallista asentamista taloteollisuudessa. Murronsuojakiilat ovat vakio-ominaisuus kaikenkokoisissa ikkunoissa.

Rappaussuojalista mahdollistaa lasin siistin vaihdon

Tiivi Kiinteä rappauslista.jpg

Erityisesti kivirakenteisia taloja varten uuteen Tiivi Kiinteään on saatavilla ulkoverhoukseen kiinnitettävä rappaussuojalista. Lista mahdollistaa helpon lasin vaihdon ulkopuolelta vahingoittamatta ulkorappausta.

Mahdollisuus vaihtaa lasi siististi on merkittävä, silllä ikkunan elinkaari on vuosikymmenten mittainen. Ikkunan käyttöiän aikana on olemassa riski, että usein lähes maanpinnan tasolle ulottuva kiinteä ikkuna rikkoutuu. 

Lue lisää: