Uutta Tiiviltä Tampereen isännöintipäivillä

Isännöintipäivät on vuoden ykköstapahtuma, joka kokoaa yhteen kiinteistöalan edelläkävijät ja isännöinnin ammattilaiset. Tervetuloa keskustelemaan Tiivin tuotteista ja palveluista Tampereelle, jossa olemme mukana vahvalla asiantuntijaryhmällä: Tiivin taloyhtiöremonttien osaajista paikalla ovat Jari Peltonen, Raikka Hakamäki, Timo Latvala ja Juhani Ala-Myöntäjä ja teknologia-asiantuntijamme, tuotepäällikkö Lauri Pälvimaa.

Isännöintipäivät 2017 Tampereella 6.–7. syyskuuta

Isännöitsijäpäivillä esittelemme uutta, taloyhtiöiden tarpeisiin räätälöityä Kristalli-asennusta, huippuluokan Kristalli-ikkunoita, parvekeovia, käytännöllisiä kippi-ikkunoita sekä automaattisesti ohjattavia kaihtimia. Lue lisää uutuustuotteistamme: 


Kristalliasennus helpottaa ikkunaremonttia

Taloyhtiöiden ikkunaremontteja varten olemme räätälöineet laajennetun Tiivi Kristalli -asennuspaketin. Tavanomaisesta asennuksesta poiketen Kristalliasennukseen kuuluu työmaan lähellä olevien huonekalujen siirto ja suojaus, työmaan siivous ja ikkunoiden pesu. Laajennettu palvelupaketti helpottaa asukkaiden elämää remontin keskellä ja asunto jää siistiin kuntoon heti remontin jälkeen. 

Lue lisää »


Laadukkaampi ikkuna: Tiivi Kristalli

Kristalli-mallisto on Tiivin huipputuote. Kestävän ja pitkäikäisen Kristalli-ikkunan ydin on jykevä kehärakenne ja säädettävät piilosaranat, jotka takaavat tarkan käynnin ja helpon säädettävyyden vielä vuosienkin jälkeen. Ainutlaatuinen Tiivi EasyLock -lukitusmekanismi tekee Kristalli-ikkunoista ennennäkemättömän helppokäyttöisiä

Lue lisää »


Parhaat ikkunat parvekkeelle

Tiivi Parveke on ulosaukeava, lasiaukollinen parvekeovi. Se sopii mainiosti sekä kerrostalon parvekeoveksi että pientalon terassioveksi. Ulkopuolen alumiiniverhoilu tekee ovesta kestävän ja helppohoitoisen vaativissakin olosuhteissa. HDF-puulevyllä verhoiltu terassi- ja parvekeovi Tiivi Garden on puolestaan helppo sovittaa talon tyyliin vapaasti valittavan ikkunan koon ja laajan värivalikoiman ansiosta. 

Tutustu Tiivin parveke- ja terassiovien valikoimaan verkkosivuillamme. 

Lue lisää »


Automaattiset kaihtimet suuria ikkunapintoja varten

Tiivin uutuustuote suuria ikkunapintoja varten on automaattisesti ohjattava Copenhagen Blinds -kaihdinjärjestelmä. Kaihtimia voidaan ohjata kaukosäädöllä, ajastimen avulla ja esimerkiksi huonelämpötilan mukaan. Pinta-asennettavat kaihtimet soveltuvat myös kiinteiden maisemaikkunoiden yhteydessä käytettäväksi.

Lue lisää »


Kippi-ikkunat Suomen olosuhteisiin

Tiivin kippi-ikkuna eli DK-ikkuna on Keski-Euroopasta tuttu tuote, mutta sovellettuna Pohjolan ankariin olosuhteisiin. Kippi-ikkuna on sivualasaranoitu – ikkunassa on siis saranat sekä alareunassa että sivulla. Tämän ansiosta samaan ikkunaan saadaan yhdistettyä kolme erilaista toimintoa: tuuletus-, avaus- ja kiinniasento. Kippi-ikkuna sopii mainiosti esimerkiksi pienen keittiön ikkunaksi. 

Lue lisää »