Varaosat ja tarvikkeet verkkokauppa

Tiivi avasi verkkokaupan ikkunoiden ja ovien varaosille

Tiivi parantaa entisestään asiakaspalvelua ja avaa uuden, ikkunoiden ja ovien varaosia ja tarvikkeita myyvän verkkokaupan.

”Verkkokaupan avulla haluamme tuoda asioinnille uuden, nopean ja vaivattoman vaihtoehdon. Verkossa varaosavalikoimamme on koko ajan saatavilla, asiakas löytää tarvitsemansa osan helposti ja myös näkee heti mitä se kotiin kannettuna maksaa. Luonnollisesti säilytämme myös nykyiset palvelukanavat, eli meille saa edelleen myös soittaa”, Antti Jaatinen Tiiviltä lupaa.

Verkkokaupassa on kiinnitetty huomiota selkeisiin kuviin ja tuotekuvauksiin, joiden avulla voi varmistaa mihin ikkunaan tai oveen kukin varaosa tai tarvike sopii. Lähes kaikki varaosat ovat varastotuotteita ja voidaan toimittaa asiakkaalle viiden työpäivän kuluessa.

Samoilla lähetyskuluilla useampikin tuote

Tilaukset toimitetaan Postin palvelupisteeseen tai automaattiin, jonka lisäksi vaihtoehtona on toimitus kotiin. Maksutapoina käyvät yleisimmät maksukortit, pankkimaksu ja koroton lasku 14 päivän maksuajalla.

Toimituskustannukset ovat edullisimmillaan vain viisi euroa. Samalla tilauksella on edullista hankkia useampiakin tarvikkeita, sillä samalla lähetys- ja postitusmaksulla voi tilata useampiakin pientarvikkeita. Tällöin koko lähetyksen toimituskustannus määräytyy lähetyksen kookkaimman tuotteen mukaan.

Tiivin verkkokaupasta löytyy erityisesti sälekaihtimien osien kaltaisia varaosia, joita on vaikeaa tai jopa mahdotonta löytää tavallisesta rautakaupasta. Lisäksi saatavilla on mm. tiivisteitä, tuloilmaventtiileiden suodattimia, hyttyspuitteita ja niiden osia, saranoita, peitekilpiä ja lukkojen ja salpojen osia.

Tutustu Tiivin verkkokaupan valikoimaan: