Tyylikäs Tiivi Parveke on saatavissa myös pariovena


Terassin ovi Tiivi Parveke on nyt saatavana myös pariovena ja levikkeellisenä ovena, jos terassin tai parvekkeen sisäänkäyntiin tarvitaan suurempi kulkuaukko. Tiivi Parveke tarjoaa hyviä mahdollisuuksia näyttävän ja valoisan ikkunaseinän rakentamiseen, sillä oven voi valita kokolasisena jolloin ikkunan alareuna on alle 12 sentin korkeudella kynnyksestä.

Terassin ovi Tiivi Parveke pariovena


Tiivi Parveke sopii mainiosti sekä kerrostalon parvekeoveksi että pientalon terassioveksi. Lasikorkeus on vapaasti valittavissa, joten ovi voi olla kokolasinen tai lasituksen voi sovittaa kauniisti viereisen ikkunoiden tasoon. Mikäli talon tyyli sitä vaatii, on lasiaukkoon saatavilla irrotettava koristeristikko.

Selkeälinjainen ja kestävä terassinovi

Oven muotoilussa on painotettu selkeitä linjoja ja rakennetta, joka kestää erinomaisesti sään aiheuttamaa rasitusta. Ulkopuolen alumiiniverhous asettuu tiiviisti paikalleen erikoiskiinnikkeillä ilman verhoukseen tehtäviä ruuvinreikiä. Tämä ansiosta rakenne kestää hyvin lämpötilanvaihteluja ja muotoilu on selkeää ja sointuu yhteen ulkopuolelta alumiinilla verhoiltujen ikkunoiden kanssa.  

Alumiinilevyillä ja kertopuurungolla vahvistetun rakenteen ansiosta ovilevy on luja ja pysyy varmasti suorana. Kynnys on kestävää ja tyylikästä tammea ja suojattu lisäksi alumiiniprofiililla.

Parvekkeelle pitkäsulkija, usein käytettävään oveen keskilukko

Parvekeoven vakiovarustukseen kuuluu oven tiiviisti useammalla teljellä sulkeva pitkäsulkija. Pitkäsulkijaan kuuluu aina aukipitolaite, joka lukitsee avatun oven haluttuun asentoon kahvaa kääntämällä.

Mikäli ovi asennetaan usein käytettäväksi takaoveksi, oveen kannattaa keskilukon sijaan valita tavallisissa ulko-ovissa käytettävä keskilukko. Keskilukon mukana tulee DORMA-lukkorunko, mutta vaihtoehtona on saatavilla myös Abloyn lukkorunko sekä ovijarru, jonka ansiosta tuuli ei pääse riepottelemaan avattua ovea.

Lue lisää Tiivi Parveke terassinovesta