Sisäänkelautuvat sälekaihtimet

 

Tee ikkunaremontti talvella – Tiivi Kristalli-ikkunoihin kaihtimet kaupan päälle!

Käytä Tiivin syysetu hyväksesi ja tee nyt ikkunakaupat! Kun ikkunaremontti tehdään tammi–helmikuussa 2017 tarjoamme Tiivi Kristalli-ikkunoihin sisään kelautuvat uutuuskaihtimet kaupan päälle.

Kysy myyjältä myös huippuluokan rahoitusetuja talvikuukausille!

Sisään kelautuva kaihdin ja huippuluokan Kristalli-ikkunat

Tiivi Kristalli -ikkunat ovat kotimaista huippulaatua niin teknisten ratkaisujen kuin toteutuksenkin puolesta. Piilosaranoilla varustetut ikkunat ovat tyylikkäät, jykevät ja käyttömukavuudeltaan erinomaiset.

Easy Lock -lukituksen ansiosta uudet Kristalli-ikkunat on helppo avata ja pestä, mutta erityistä kiitosta käyttäjiltä on saanut tyylikäs ja lapsiturvallinen kaihdinmekanismi. Tiivin sisään kelautuvissa kaihtimissa kaihtimen asentoa säädetään yhdestä nupista. Mekanismi on siististi puitteen sisällä eikä naru jää roikkumaan, vaan kelautuu automaattisesti suojaan kun kaihdin nostetaan ylös.

Ikkunaremontti 10 vuoden takuulla

Ikkunaremontti onnistuu mukavasti talvellakin, sillä ammattilaisemme vaihtavat yhden ikkunan noin 15 minuutissa. Ikkunat vaihdetaan yksi kerrallaan, kuten lämpimänäkin vuodenaikana, joten koti ei jäähdy ikkunaremontin aikana. Tiivin ammattilaisten tekemälle ikkunaremontille myönnämme peräti 10 vuoden takuun.

Tiivin kaihdintarjous on voimassa ikkunaremontin tilanneille kuluttaja-asiakkaille, kun ikkunoiden toimitus tapahtuu 1.1.–28.2.2017. Tarjous ei koske Uniikki-tuotetta, uudiskohteita eikä taloyhtiöitä ja rakennusliikkeitä.

Lue lisää: