Nähdään Mikkelin asuntomessuilla 14.7.–13.8.

Asuntomessut Mikkelissä 2017 Kannustalo Harmaja Saimaa

Mikkelin Kirkonvarkauden asuntomessuilla Tiivi esittelee uusimpia ikkuna- ja oviratkaisuja yhteistyössä rakentajien, arkkitehtien ja rakennusliikkeiden kanssa. Asuntomessut tarjoavat sekä uuden talon rakentajalle että vanhan talon remontoijalla harvinaisen tilaisuuden tutustua erilaisiin tyylivalintoihin ja rakenteisiin helposti yhden päivän aikana. 

Kohde 8: Kannustalo

Kesän 2017 asuntomessualueella Mikkelissä Tiivin ykköskohdeon Kannustalon Harmaja Saimaa. Saimaa-näkymien hyödyntäminen on ollut suunnittelun lähtökohta: isot Tiivi Kristalli -maisemaikkunat yhdistävät sisätilat Saimaan rantamaisemaan ja tuovat huikeat järvinäköalat osaksi sisustusta.

Kohde 18 Muurametalot

Muuramen Helmi on modernia puutalorakentamista edustava pienen perheen koti. Lattiapinnasta alkavat kookkaat Tiivi-ikkunat ja lasiovet avaavat Saimaan rantamaisemat oleskelutiloihin.

Kohde 24 MinunLOFT

Teräsrunkoisia loft-taloja rakentavan MinunLOFTin messutalossa olevat oleskelutilan suuret ja korkeat maisemaikkunat ulottuvat 4,5 metrin korkeuteen. Kahdelle seinälle asettuvat olohuoneen Tiivi Kristalli -ikkunat tarjoavat upean järvimaiseman.

Kohde 30 Kastelli-talot

Kompaktin kokoisen Kastelli Cityn kookkaat maisemaikkunat alkavat läheltä lattiapintaa ja tuovat runsaasti valoa olohuoneeseen.

Lue lisää kesän 2017 asuntomessuista