Liukuovet asuntomessut Pori Jokiduo

Nähdään asuntomessuilla Porissa

Asuntomessut ovat innostava tilaisuus sekä uuden talon rakentajalle että vanhan remontoijalle. 

Tiivin messuosaston löydät Mammuttikoti Luodon (kohde 23) piharakennuksesta. Messuosastollamme pääset tutustumaan premium-luokan Tiivi Kristalli -ikkunoihin ja oviin sekä älykkääseen Tiivi Connect -tuoteperheeseen.

Porin asuntomessuihin voi tutustua kello 10–18 päivittäin koko parhaan lomakauden ajan. Messut ovat avoinna 6.7.–5.8.2018. 

Lue lisää: Asuntomessut Porissa 2018

Tiivin kohteet Porin asuntomessuilla

Kohde 5 Herukka / Kastelli

Eläkeläispariskunnan toimivan, 82 m2:n kodin sydämen muodostaa avara tupakeittiö, jonka ikkunat ja parvekeovi avautuvat terassille. Täyslasinen terassinovi jatkaa tyyliltään saumattomasti olohuoneen kahden suuren, lattiaan asti ulottuvan ikkunan linjaa. Pihassa on lisäksi 40 m2 harrastetila.

Kohde 15 Viva 109 / Kastelli

Modernissa kaksikerroksisessa kodissa on panostettu oleskelutiloihin on panostettu. Alakerran suurehkon olokeittiön ja yläkerran valoisan aulatilan tyylikkäät, korkeat ikkunarivistöt aukeavat terassille. 

Kohde 19 Kiramo / Kastelli

Nelihenkiselle perheen kodin suunnittelun lähtökohtina ovat olleet tehokkaat neliöt, säilytystilat, energiatehokkuus ja uusiutuvan energian hyödyntäminen. 

Kohde 22 Jokiduo / Wienerberger

Jokiduo on kahden klassisen modernin, massiivisista Porotherm-kennoharkoista rakennetun erillistalon kokonaisuus. Kokemäenjoen vehreät näkymät on hyödynnetty kiinnittämällä erityistä huomiota sisätilojen jatkuvuudelle katettujen terassien ja parvekkeiden kautta kohti jokirantaa. Siihen tarjoavat mahdollisuuden Klas1:n huippuluokan maisemaikkunat ja liukuovet. Ovet on valittu Tiivin korkeatasoisesta Kristalli-ulko-ovimallistosta.

Lue lisää Tiivin älykkäistä asumismukavuutta parantavista ratkaisuista